BANJALUKA LJUDSKOG LICA: Radionica za građane treće dobi u Piskavici

piskavica

BANJA LUKA, 10. novembra - Kulturno-umjetničko društvo „Piskavica“ organizuje završnu radionicu iz ciklusa „Treća dob za zajednicu“ koji se realizuje u okviru projekta „Banjaluka ljudskog lica“. Radionica se održava danas, u društvenom domu u Piskavici sa početkom u 13.30 časova.

Kroz pet prethodnih radionica koje su održane u banjalučkim mjesnim zajednicama, učestvovalo je 60 osoba treće životne dobi.

– Učesnici su bili aktivno uključeni u društveni i socijalni život zajednice kroz različite aktivnosti poput drušvenih igara, učenja koreografija, kazivanja i pripovjedanja. Na završnom događaju okupiće se svi učesnici projekta – kažu u KUD „Piskavica“.

U okviru današnjeg programa učesnici će razgledati  etnografsku postavku, a biće organizovano i finalno takmičenje u društvenim igrama i radionice tradicionalnih vještina i zanata u Društvenom domu.

(Srpskainfo)

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javna. Obavezna polja su označena sa *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>