Proljeće u Banjaluci: Pred nama Ćevap fest, Šoping noć, nastup Željka Samardžića…

Ćevap fest, dvije polumaratonske trke, koncerti velikih regionalnih zvijezda, poput Zdravka Čolića i Željka Samardžića, samo su neke od brojnih, atraktivnih manifestacija koje će u iduća dva mjeseca biti održane u okviru ovogodišnjeg „Proljeća u Banjaluci“, poručuju iz Gradske uprave.

banjaluka-proljece-440x315

Foto: N.N.

U Banskom dvoru posjetioci će ovih dana moći poslušati koncert Banjalučke filharmionije, Ruskog narodnog orkestra “Nižnji novgorod”, nastup Kemala Gekića, a u junu nam dolazi i Divna Ljubojević.

Na otvorenom će nastupiti Željko Samardžić, 20. aprila na parkingu kod Muzeja savremene umjetnosti RS, uoči proslave dana Grada. Tog vikenda biće priređena i “Šoping noć” u Banjaluci.

U naredna dva mjeseca očekuje nas i čak deset festivala. Festival cvijeća u Domu omladine biće od 17. do 19. maja, kastel je rezervisan za Moto fest i Viteški festival “Kastrum”, a će Ćevap fest će trajati tri dana od 31. maja do 2. juna na parkingu ispred MSU RS.

Od 16. aprila do 25. maja biće priređeno i mnoštvo sadržaja za djecu i mlade širom grada.

(https://www.banjaluka.com/najave/drustveni-dogadaji/proljece-u-banjaluci-pred-nama-cevap-fest-soping-noc-nastup-zeljka-samardzica/)

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javna. Obavezna polja su označena sa *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>