Astrolozi ističu da će ovaj mjesec obilježiti sukobi, nerazumijevanje, nepovjerenje i prevare, jer će planete biti u veoma nepovoljnom položaju.

16. maj potpuno pomračenje Mjeseca

Prvo pomračenje Mjeseca u 2022. je u znaku Škorpije. Mjesec će skoro potpuno otići u sjenku Zemlje, a prvi na udaru biće odnosi i prijateljstva. Pronalaženje zajedničkog jezika sa voljenima će izgledati kao nerješiv zadatak. Astrolozi savjetuju da budemo oprezni s ljubomorom i zavišću.

18. maj – konjunkcija Marsa i Neptuna

Mars će nas učiniti pohlepnim i beskompromisnim, a Neptun će nas podsticati na prevare. Čuvajte se da vas ljudi kojima vjerujete ne prevare i budite izuzetno oprezni sa novcem.

21. maj – dan konjunkcije Sunca i Merkura

Ovo će biti unutrašnja konjunkcija Sunca Merkura. Ovog dana sve one koji su neodgovorni i neozbiljni čekaju velike nevolje.

23. maj – Merkur ulazi u Bika

Ovaj prelaz će se desiti na vrhuncu retrogradnog kretanja planete. Do 12. juna astrolozi snažno preporučuju da ne rizikujete. Ovog dana bolje je ne započeti nove poslove i ne potpisivati papire. Planeta će izgubiti najveći dio svoje pozitivne energije, pa su moguće promjene planova i pojava manjih nevolja u svim oblastima života.

29. maj – Mars u konjunkciji sa Jupiterom

Mars i Jupiter će se sastati u Ovnu. Ova veza će biti izuzetno opasna za oblasti komunikacije i rada. Mars će nas učiniti beskompromisnim, a Jupiter će mnoge od nas natjerati da pokušaju da iskoriste druge. Sukobi su skoro izvjesni, stoga budite veoma oprezni s riječima i djelima, piše Direktno.rs.

(Srpskainfo)