droga

BANJA LUKA, 14. oktobra – Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u petak su u Aleji Svetog Save uhapsili F.P.V. iz Banjaluke zbog sumnje da je izvršio krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

“Istog dana, na osnovu naredbe nadležnog suda, izvršen je pretres stana koji koristi osumnjičeni i tom prilikom je pronađena i oduzeta zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, digitalna vaga i drugi predmeti pogodni za pakovanje, prodaju i konzumiranje opojnih droga”, saopšteno je u PU Banjaluka.

Dodali su da je o navednim okolnostima upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenog za krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka nastavljaju rad na prevenciji i suzbijanju proizvodnje i prometa opojnih droga, štetnih proizvoda i otrova”, zaključili su u PU Banjaluka.

Kako prenosi portal “Banjaluka.com” riječ je o Feđi Pervizoviću Vencelju (42).

(Banjaluka.com)