BANJA LUKA, 07. jula – Milomir V. (41) iz Banjaluke osumnjičen da je prevario za 900 maraka oštećenog sa kojim je dogovorio zamjenu mobilnih telefona kao i da je ukrao bicikl u Banjaluci.

Naime, oštećeni je prijavio policiji da je sa osumnjičenim, koji je inače od ranije poznat policiji, dogovorio zamjenu telefona.

“Prijavljeno je, da je nepoznato lice od njega uzelo tri telefona marki „Huawei mate 20“, „Samsung A8“ i „Samsung A5“, čija je vrijednost oko 1.000KM a u zamjenu za telefon „Samsung Galaxy Note 20“, čija je vrijednost takođe oko 1.000KM. “, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, nakon  zamjene oštećeni je shvatilo da je prevaren i da mu je osumnjičeni dao kopiju telefona“ Samsung Galaxy Note 20“ čija je vrijednost oko 100KM. “Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelom iznosi oko 900KM”, dodaju iz policije.

Takođe je Milomir V. Osumnjičen  da je u prethodnom periodu počinilo krađu bicikla na području grada Banjaluka.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se  izjasnio da se nakon kopletiranja predmeta, protiv lica M.V. dostavi izvještaj u redovnoj proceduri.

(Nezavisne)


Novum
Novum
Novum
Novum