BANJA LUKA, 22. februara – Stanovnike Banjaluke, ali i okoline šokirao je video snimak koji se ovih dana širi društvenim mrežama.

Naime, ženska osoba, sudeći po njenom izgledu moglo bi se reći da još uvijek nije ni punoljetna, uradila je nešto što je zgrozilo “internet zajednicu”.

Da bi napravila selfi ona je rizikovala ni manje, ni više nego sopstveni život.

Kako možemo vidjeti na šokantnom snimku koji je objavio portal blmojgrad, djevojčica plave kose popela se na stub iza zaštitne ograde na pasareli na Starčevici, kod zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Mirno je pozirala i u ruci držala telefon – slikala se, pa pažljivo posmatrala “prizore koje je ovjekovječila”, i sve to stojeći na “mjestu opasnom po život”, dok su slučajni prolaznici uzeli svoje telefone i ovu, pomalo dramatičnu situaciju, zabilježili video snimkom.

“Pogledaj gdje stoji”, govori autor jednog videa.

(mojabanjaluka.info)

2 KOMENTARI

  1. Ja je nebih vređo jer poznajem situaciju i već godinama unazad skoro svakindan se slikaju i penju, ovo lite, znaju se popeti na kraj nosivog stuba (grede) oko kojeg je putanja za invalide, još što seru po njoj i mozes naci pisacu ujutru. Neosuđzjte nju i nevređajte već ovo je problem neodrtavanja ove pasarele godinama, nema nikakav nadzor a pored sagradili spomenik policiji

Comments are closed.