BANJALUKA, 21. novembra – Banjalučki bendovi Aurora, Neuro i Heaven Rain u petak, 22. novembra sa početkom u 21 čas, održaće zajednički koncert u klubu studenata Indeks.

Koncert ce biti prava poslastica za sve ljubitelje tvrđeg zvuka, pogotovo imajući u vidu nedostatak ovakvih dešavanja u Banjaluci, ali i adekvatnih prostora gdje autorski bendovi mogu da predstave svoj rad. Cijena ulaznice na koncert iznosi 3 KM.

Aurora (rock'n'roll) iza sebe ima album Kula od karata (2011), dok snimanje drugog po redu albuma treba da počne u bliskoj budućnosti, a ovaj nastup će biti dobra prilika i za predstavljanje novog materijala, objavio je www.banjalukalive.com..

Za Neuro (alternative/progressive rock), ovaj nastup je jos jedan u nizu u sklopu promotivne turneje debi albuma Zvuci ćutanja, koji je objavljen ranije u toku godine. Siroj publici Neuro je postao poznat nakon pobjede na Jelen Demofestu 2012. godine.

Heaven Rain (progressive/power metal) je sastav koji je na sceni već dugi niz godina i ima dva objavljena albuma: Far and Forever (2008), Second Sun (2012). Na nastupu u petak, Heaven Rain će, pored svojih najpoznatijih pjesama premijerno predstaviti i novi singl.