BANJA LUKA, 16. marta – Najava avio-prevoznika “Rajaner” da će od 3. jula početi sa letovima na novoj liniji Banjaluka-Milano, velika je vijest za “Aerodrome Republike Srpske” i građane, jer je Banjaluka prvi put povezana direktno sa Italijom, kažu u ovom preduzeću.

Portparol “Aerodroma RS” Sanela Kasalović rekla je da sa kompanijom “Rajaner” imaju odličnu saradnju, te se nadaju da će se u uslovima pandemije virusa korona restrikcije za putovanja promijeniti i da će obnoviti letove ka drugim destinacijama.

Letovi bi tokom ljeta trebalo da budu realizovani dva puta sedmično u okviru “Rajanerovog” rasporeda za BiH.

Iz ove kompanije navode da je već sada moguće rezervisati let i to po najnižim cijenama.

Pokrenuta je prodaja karti po samo 24,99 evra za putovanja do kraja oktobra 2021. godine, a ova cijena važi ukoliko rezervišete do 21. marta na internet stranici “Rajanera”.

Marketing menadžer “Rajanera” za Balkan Olga Pavlonka izrazila je zadovoljstvo zbog uspostavljanja nove linije i istakla da je snižena cijena karte njihov način da zajedno sa kupcima proslave otvaranje nove rute.

Ova kompanija je početkom marta najavila ponovno uspostavljanje letova iz Banjaluke nakon pauze prouzrokovane pandemijom virusa korona. Očekuje se da će prvi letovi biti ostvareni već početkom maja i to za Berlin, Brisel, FrankFurt, Geteborg, Memingen i Beč.

(Nezavisne)