pivo

BANJA LUKA, 25. septembra – Prvi „Banjalučki Oktobarfest“, biće održan od petka do nedjelje na tvrđavi Kastel. Festival piva, ukusne hrane i dobre zabave, na 1.500 kvadratnih metara natkrivenog prostora, ponudiće deset vrsta piva, kobasice, perece, ali i poznati domaći specijalitet – banjalučki ćevap.

Prema najavama organizatora, u petak i subotu, festival je otvoren od 18 do 2 časa i ulaznica košta pet maraka, dok je u nedjelju „Oktobarfest“ otvoren u dnevnoj varijanti od 12 do 18 časova, a ulaz je besplatan.

– Pripremili smo i bogat zabavni program. U petak uveče nastupiće „Garavi sokak“, a njihova predgrupa biće banjalučka „Lira“. Subota uveče rezervisana je za poznati bend „Aerodrom“ dok će prije njih nastupiti domaći bend „Ultrazvuk“. Prema prognozama, imaćemo i lijepo vrijeme, tako da nas predstojećeg vikenda sigurno očekuje mnogo dobre zabave i ugodnih trenutaka na našem Kastelu. Takođe, naše posjetioce očekuju i različite nagradne igre – kažu organizatori ovog događaja.

Sa ciljem obogaćenja turističke ponude, Grad je podržao organizaciju prvog „Banjalučkog Oktobarfesta“ i uvrstio ga u kalendar turističkih manifestacija grada za ovu godinu.

(Srpskainfo)