BANJALUKA, 14. decembra – Pop pjevačica Nataša Bekvalac sinoć je nastupala u prepunoj diskoteci “Tamaris” u Banjaluci kada je kratko poslije ponoći, njen nastup prekinut zbog, po svemu sudeći, lažne dojave o bombi, te je krcata diskoteka morala biti ispražnjena!

Novosadska barbika ovu informaciju podijelila je na Instagramu, zajedno sa slikom sa lica mjesta, gdje se vidi da je klub bio dupke pun, a ispod koje je napisala:

“Banjaluka, klub “Tamaris”. Krcato, čarobno”, do trenutka kada su javili da se klub isprazni zbog najave bombe! Čekamo…” uznemirena je bila Bekvalčeva.

“Nezavisne” saznaju da je 14. decembra deset minuta iza ponoći, NN muško lice operativnom dežurstvu CJB Banjaluka prijavilo da je u objketu u Ulici Jovana Dučića u Banjaluci postavljena bomba.

Odmah po dojavi , izvršen je pregled, uviđaj i utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, izjavila je za “Nezavisne” da je rad na rasvetljavanju događaja i utvrđivanju činjenica u toku.

Ovo nije prvi put da se desi da se čitava diskoteka evakuiše zbog lažne dojave o bombi, budući da su mnogi pjevači ovo doživeli van granica Srbije, među kojima je bila i Rada Manojlović.