Splitski restorani Oliv Tri i Ruf 66 / Fetiš, Fud & Meu u ponudi imaju serviranje sušija na nagim djevojkama.

Na njihovom meniju ova usluga je upisana kao umjetnički performans dekorisanja i jedenja sušija s tijela.

Cijena za ovu uslugu nije baš za svačiji džep. Za ovakav obrok u dva splitska restorana moraćete izdvojiti između 233 i 325 KM po osobi, a cijena zavisi od vremena posjete ovog restorana.

https://www.facebook.com/roof68/photos/a.247685139223567/804708706854538/?type=3

Oba restorana u vlasništvu su iste kompanije, a nalaze se na dva kraja splitske Rive.

U skladu s raspoloženjem i ukusima platežno moćne klijentele, ova egzotična seansa se može odvijati ‘na spektakularnoj pitoresknoj lokaciji u srcu Splita s pogledom na splitsku luku i Rivu, Dioklecijanovu palatu i Marjan’ ili ‘na bastionu Bernardi u vizuelno stilizovanom prostoru koji kreira opuštenu atmosferu s neočekivanim elementima koji potiču na interakciju.

Oliv Tri je otvoren još 2016. godine, a tad je na društvenim mrežama osvanuo i oglas za ovu vrstu posla.

-Glumi se stalak za hranu na stolu. Leži se dva puta po sat vremena dok gosti skupe hranu pa se odlazi u bekstejdž dok se pripremi druga postava. Ne mora biti potpuno gola, intimni dijelovi mogu biti pokriveni naljepnicama i listićima. Uslov je, naravno, izuzetno zgodna hostesa. Honorar po trosatnom performansu skoro 400 KM, plaćen put i smještaj – pisalo je u oglasu, prenosi Kliks.

Serviranje sušija na nago tijelo žene poznata je već odavno u Japanu i to kao nijotaimori. Ako je riječ o muškom tijelu, onda se zove nantaimori.

(Srpskainfo)