Saobraćajna-nesreća

Mira G. (60) iz Oštre Luke, koja se nalazila na mjestu suvozača, smrtno je stradala u saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju ujutro dogodila u mjestu Rasavci, kod Prijedora.

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je, zbog klizave ceste, vozač “golfa” srednjim dijelom, gdje se nalazila nesrećna žena, udario u prednji dio “audija”.

– U saobraćajnoj nesreći su učestvovali putnički automobil marke “golf”, kojim je upravljao Z.G. iz Oštre Luke, i “audi”, kojim je upravljao R.H. iz Sanskog Mosta – saopštili su u PU Prijedor.

U Bijeljini je takođe došlo do saobraćajne nesreće, u kojoj je prilikom slijetanja automobila s puta u Velikoj Obarskoj, kod Bijeljine, povrijeđen Đ.T. (51).

Nesreća se dogodila u subotu oko 16 časova, a ljekari se nisu izjasnili o stepenu povreda vozača iz Velike Obarske. U nesreći koja se u nedjelju dogodila u mjestu Šušnjari, kod Laktaša, tri osobe su lakše povrijeđene, a nesreća se dogodila kada se automobil prevrnuo na krov.

U PU Banjaluka su rekli da su tri osobe bile u automobilu te da nije bilo težih povreda, dok okolnosti pod kojima se nesreća dogodila nisu poznate.

Dvije osobe teško su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila u mjestu Babajići, kod Kalesije. U Operativnom centru MUP Tuzlanskog kantona su rekli da se nesreća dogodila na dijelu puta Tuzla – Kalesija te da je učestvovalo jedno vozilo.

Naime, kako je navedeno, vozač je u alkoholisanom stanju usljed neprilagođene brzine automobilom audi sletio s puta. Tom prilikom vozač i suvozač su zadobili teške tjelesne povrede te su prevezeni u Univerzitetski klinički centar u Tuzli, gdje im je ukazana ljekarska pomoć.

Na Ponijerima, kod Kaknja, se takođe dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila, u kojoj, kako su objavili pojedini mediji nije bilo povrijeđenih. Do udesa je, tvrdi očevidac, došlo usljed neprilagođenosti vožnje uslovima saobraćaja. Na automobilima je pričinjena materijalna šteta.

(Nezavisne)