cubrilovic

BANJA LUKA, 06. marta – Članice Organizacije žena banjalučkog Regionalnog odbora Demokrastkog saveza (DEMOS) sinoć su obilježile predstojeći praznik 8. mart – Međunarodni dan žena.

Osmomartovskoj proslavi prisustvovao je i predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, koji je članicama te stranke zahvalio na tome što su upravo DEMOS izabrale kao svoju političku partiju.

Čubrilović je dodao da su žene stub porodice, ali i društva i da u svim aktivnostima i politikama DEMOS-a zauzimaju značajnu, a često i pokretačku ulogu.

Predsjednica Organizacije žena DEMOS-a Banjaluka Tatjana Tomić rekla je da je borba za bolje u osnovi ženskog bića i da su se žene kroz istoriju borile ne samo za svoja prava, već za prava svih obespravljenih i za napredak i razvoj svakog člana društva.

Proslavi, koja je organizovana u restoranu Ugostiteljske škole u Banjaluci, prisustvovalo je više od 250 članica DEMOS-a, među kojima je bila i ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić, te rukovodstvo Regionalnog odbora i banjalučkog Gradskog odbora DEMOS-a.

(Srna)