demos

BANJA LUKA, 22. decembra – Nedeljko Čubrilović, predsjednik Demosa, danas je na obilježavanju prve godišnjice postojanja stranke rekao da će do izbora stranka potvrditi snagu koju sada ima, te je istakao da je zadovoljan podrškom građana koju Demos uživa na terenu.

“Koristim ovu priliku da zahvalim svim saradnicima i strankama s kojima imamo političku saradnju na korektnosti prema našim kadrovima i ljudima koji rade u ovoj političkoj organizaciji”, rekao je on.

Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, je rekao da je Demos provjeren koalicioni partner koji daje doprinos stabilnosti RS.

“Želim da se i u budućem vremenu razvijaju kako oni žele i da pribave pažnju ljudi u RS. Oni to sigurno zaslužuju svojim principijelnim radom i principijelnim odnosom. Ovdje sam došao da im zahvalim na saradnji koju smo imali u ovoj godini i naravno na nekim drugim oblicima saradnje svih prethodnih godina”, rekao je Dodik.

Petar Đokić, predsjednik SP-a, je istakao da Demos čine odavno profilisani političari koji su obavljanjem brojnih dužnosti stekli značajnu političku podršku javnosti.

“Demos kao i naša koalicija su u cjelini posvećeni da na najbolji način doprinosu RS da se idalje razvija na principima poštovanja prava građana”, rekao je Đokić.

Dragan Čavić, predsjednik NDP-a je rekao da njegova stranka ima posebno dobre odnose s Demosom, te je naglasio da će se to partnerstvo intenzivirati i razviti u više oblike. Dodao je da će koalicija kojoj pripada u narednim godinama u svim segmentima društva dovesti do poboljšanja.

demos 2 demos 3 demos 4 demos 5

(Nezavisne)