naplatne kucice

Prava drama bila je juče na naplatnim kućicama u mjestu Čatrnja kod Gradiške, gdje se prvo dogodila manja saobraćajna nesreća, a zatim i masovna tuča u kojoj je korištena i čakija, saznaje Srpskainfo.

Sve se to dešavalo juče oko 16.30, a u Policijskoj upravi Gradiška su potvrdili da su zbog ovog sukoba uhapsili tri osobe.

Izvor Srpskainfo ispričao je detalje kako je došlo do ovog sukoba.

– Safet Ibrahimović (28) je sa svojim automobilom „ford fiesta“ čekao red na naplatnim kućicama u Čatrnji i taman kada je došao na red, u tom trenutku zaustavnom trakom kretao  se autombil „pasat“ kojim je upravljao Živko Čiča (59) iz Banjaluke. Čiča je sa „pasatom“ pokušao da se iz zaustavne trake uključi ispred Ibrahimovića na naplatnoj kućici – kaže sagovornik.

On dodaje da Ibrahimović to nije dozvolio i tada je došlo do manjeg sudara ova dva vozila, u kojem nije bilo povrijeđenih, već je samo pričinjena šteta.

– Tada iz „fieste“ izlaze Ibrahimović i njegovi saputnici David Pavić i Dijego Čizmić i napadaju Čiču, njegovog sina Ranka (29) i Radovana Nikolčića. Zatim su „fiestom“ udarili Nikolčića i slomili mu prst, a vozilom su nanijeli i lakšu povredu Ranku – pojašnjava izvor Srpskainfo.

On dodaje da je zatim Dijego uzeo čakiju i posjekao Živka, a zatim je od njega tu istu čakiju uzeo Pavić i takođe nanio povredu Živku Čiču.

Poslije toga su sa tom čakijom oštetili i „pasat“ i slupali mu šajbu.

Portparol PU Gradiška Vesna Divljanović rekla je da je policija obavila uviđaj i uhapsila S.I., D. Č. i D.P., i  da su o svemu obavijestili dežurnog tužioca OJT Banjaluka koji je naložio da se uhapšeni nakon kriminalističke obrade puste na slobodu.

(Srpskainfo)