BANjA LUKA, 12. oktobra – Odbornik DEMOS-a u Skupštini grada Banjaluka Đuro Čubrilović pitao je danas aktuelnog gradonačelnika Draška Stanivukovića zašto u mjesnim zajednicama na jugu Banjaluke ove godine nije planirana nijedna značajnija investicija.

’’Konkretno, radi se o Karanovcu, Stričićima, Ljubačevu, Krupi na Vrbasu i Rekavicima’’, rekao je Čubrilović na nastavku šeste sjednice Skupštine grada Banjaluka.

On je podsjetio da je Stanivuković na prethodnim lokalnim izborima doživio poraz u tim mjesnim zajednicama od Igora Radojičića i upitao Stanivukovića da li je to razlog zbog kog su mjesne zajednice sa juga Banjaluke zapostavljene.

’’Ne mogu se oteti utisku da je to, s vaše strane, politički revanšizam prema mještanima ovih banjalučkih mjesnih zajedica’’, rekao je Čubrilović.

On je gradonačelniku prenio i pozdrave mještana Racuna, naselja koje je Stanivuković u toku kampanje za prethodne lokalne izbore u više navrata posjetio i obećavao im vodovod, puteve i autobusku liniju, ističući da nijedno Stanivukovićevo obećanje mještanima Racuna nije ispunjeno.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime