rafting

BANJA LUKA, 21. avgusta – Organizacija amputiraca Republike Srpske “UDAS” poziva građane sa invaliditetom sa područja grada da se prijave za učešće na raftingu za lica sa invalidititeom, projektu koji je podržao Grad Banjaluka, a koji će organizovati Rafing klub “Kanjon”.

Primarna namjena projekta jeste da se lica sa invaliditetom predstave kroz sportsko-rekreativne aktivnosti sa ciljem što bolje socijalizacije u društvenu zajednicu.

Rafting za lica sa invaliditetom biće održan 27. avgusta, u 10 časova.

– Bezbjednost i sigurnost učesnika navedene aktivnosti su nam na prvom mjestu i iz tog razloga će događaj voditi licencirani vodiči Rafting kluba “Kanjon”. Dužina spusta rijekom Vrbas biće oko sedam kilometara, a nakon sportskih aktivnosti biće priređno druženje svih učesnika – kažu u Odjeljenju za kulturu, turizam i socijalnu politiku.

Zainteresovani trebaju dostaviti prijavu za učešće koja treba da sadrži sledeće podatke: ime i prezime, kontakt telefon i vrstu invaliditeta. Prijave su otvorene do petka, 23.avgusta i to putem elektronske pošte: info@udas.rs.ba.

Sve dodatne infomacije mogu se dobiti putem telefona broj: 051 437 488.

(Srpskainfo)