BANJA LUKA, 17. jula – Jelenko Kopranović zvani Sjenica uhapšen je rano jutros zbog sumnje da je šakom u glavu udario komunalnog policajca u noćnom klubu u Banjaluci.

Do napada je došlo oko dva sata poslije ponoći, kada su komunalni policajci kontrolisali poštovanje epidemioloških mjera po banjalučkim noćnim klubovima.

– Kopranovoć je dva puta šakom u glavu udario komunalnog policajca, kome je slomio dioptrijske naočale. Nakon toga je uhapšen i sproveden na dalju kriminalističku obradu – kaže izvor iz policije.

O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci koje je naložilo da se protiv Kopranovića podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu sprečavanje službenog lica u obavljanju službene radnje, prenosi Avaz.

Kopranović ima bogat dosije i ranije je hapšen zbog više krivičnih djela, učešća u tučama, a u jednoj je pucnjavi ranjen.

U inostranstvu je odležao 13 godina zbog ubistva, dok je 1993. u samoodbrani ubio vojnog policajca zbog čega je bio osuđen na dvije i pol godine zatvora.

(Srpskainfo)


Novum
Novum
Novum
Novum