pozar

BANJA LUKA, 21. oktobra – U banjalučkom naselju Lazarevo izbio je požar na objektu u kojem se nalazi pogon za proizvodnju spužve.

Kako nezvanično saznajemo u požaru je stradala jedna žena, ali još nema potvrde iz policije.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrđeno je da su na mjestu događaja policajci i Služba hitne pomoći Banjaluka.

“Čekamo da se stvore uslovi za vršenje uviđaja, jer trenutno vatrogasna brigada lokalizuje požar”, naveli su u Policijskoj upravi Banjaluka.

Jedan od očevidaca požara za Srpskainfo je ispričao kako je teklo dramatično spasavanje ljudi koji su ostali zarobljeni u kući u banjalučkom naselju Lazarevo, koju je zahvatio požar.

– Vatra se pojavila iza kuće i u samom trenutku plamen je išao i desetak metara iznad kuće. Na prozoru, na prvom spratu, pojavile su se žene koje su dozivale pomoć jer nisu mogle izaći – kaže očevidac.

Prema njegovim riječima odmah su reagovale komšije koji su kombije parkirali ispod prozora, pa su one skočile na njih, a onda na zemlju.

– Doslovno su iskočile u zadnjem trenutku, da su pričekale još koji trenutak ko zna šta bi bilo. Svi su spominjali da je neka žena ostala u kući, a niko da sigurnošću ne zna da li je ona izašla – kaže sagovornik Srpskainfo.

(Srpskainfo)