Saška Kovačević, alias Fatalna Saška, i njen momak Saša Cvijanović učestvovali su u krvavoj tuči ispred lokala „Dors“ u Brodu, tokom koje je Cvijanović metalnom šipkom nanio teške tjelesne povrede ocu troje djece Goranu Zečeviću.

Prijatelji porodice Zečević sumnjaju kako se cijeli slučaj pokušava zataškati, te da im je nuđen novac da priča ne dođe do medija.

Portalu Srpskainfo potvrđeno je da su nakon kriminalističke obrade Fatalna Saška i njen momak pušteni da se brane sa slobode, dok je Zečević nakon ukazane pomoći u dobojskoj bolnici „Sveti apostol Luka“ hitno prebačen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Dežurni ljekari konstatovali su teške tjelesne povrede kod Zečevića.

Pacijentu je utvrđen prelom lobanje, povrede ekstremiteta, te povreda oka, zbog koje bi mogao ostati i bez vida.

Istovremeno, porodični prijatelji Zečevića ogorčeni su na postupanje nadležnog tužilaštva i policije, jer su osumnjičeni ubrzo nakon hapšenja pušteni da se brane sa slobode, dok se otac troje djece nakon brutalnog premlaćivanja borio za život.

Navode kako je Zečević kritične večeri bio u društvu supruge, koja je takođe bila žrtva napada u režiji Fatalne Saške i Cvijanovića.

U Policijskoj upravi Doboj za Srpskainfo su potvrdili da im je slučaj prijavljen 4. decembra oko pola časa poslije ponoći.

Tada je policiji, kako su nam rekli, dojavljeno da je ispred lokala „Dors“ u Brodu došlo do fizičkog obračuna između više osoba.

– Po dolasku policija je ispred lokala zatekla G.Z. sa vidnim povredama u predjelu glave, te njegovu suprugu D.Z. Takođe su konstatovana oštećenja na automobilu „ford“ – izjavila je za Srpskainfo Dragana Kerkez, portparol Policijske uprave Doboj.

Prema informacijama iz policije, bračni par Zečević je u trenutku napada stajao ispred lokala sa poznanicima kada se zaustavio automobil „pežo“.

Iako se nisu poznavali, ubrzo dolazi do naguravanja između Zečevića i njegovog poznanika sa jedne i Cvijanovića sa druge strane.

Fatalna Saška zatim je šakom u glavu udarila Lj.R. koja je pokušala smiriti situaciju.

Cvijanović je nakon naguravanja izvadio metalnu šipku i razbio šajbu na Zečevićevom automobilu „ford“.

Nakon toga je. kako je zadokumentovala policija, uz navođenje inicijala učesnika, Zečević dječijim kolicima udario Cvijanovića, a onda je njega Cvijanović metalnom šipkom udario u glavu.

Zečević je udaran metalnom šipkom i dok je ležao na betonu.

Epilog tuče je da će protiv Cvijanovića i Fatalne Saške biti podneseni izvještaji Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju zbog počinjenih krivičnih djela.

Cvijanoviću je na teret stavljeno nanošenje teških tjelesnih povreda, te krivično djelo oštećenje tuđe stvari. Fatalna Saška tereti se za krivično djelo tjelesna povreda.

Prema riječima bliskih prijatelja pretučenog Zečevića, Goran je kritične večeri brutalno pretučen, ni kriv, ni dužan.

– Goran je porodičan čovjek, otac troje djece i tu veče je sa suprugom izašao u grad. Goran nije osoba koja je sklona nasilju, niti je bilo kada hapšen zbog nasilja, ali je naletio na ljude koji to jesu. Tukli su ga metalnom šipkom po glavi i jedva je preživio, a ti napadači odmah su pušteni na slobodu, dok se Goran borio za život. U kakvoj mi to zemlji živimo – izjavio je ogorčeni prijatelj Zečevića, čiji je identitet poznat redakciji Srpskainfo.

Dodaje kako je među napadačima bila i osoba koju mnogi poznaju kao Fatalnu Sašku.

– Očigledno je da toj ženi ne mogu ništa i da ona nesmetano može raditi šta želi, gdje god da se nalazi. Iako smo od policije i tužilaštva očekivali mnogo više, porodica će angažovati advokata koji će podnijeti privatnu tužbu protiv osumnjičenih – zaključio je prijatelj Zečevića.

On je takođe podsjetio da je Goran Zečević bio među rijetkim preživjelima u stravičnom zločinu koji su u Sijekovcu počinili priapdnici paravojnih formacija iz Hrvatske nad srpskim stanovništvom.

Iznuda i seks afera sa sveštenikom

Saška Kovačević alias Fatalna Saška javnosti je poznata nakon iznude 15.000 maraka od katoličkog sveštenika zbog seks afere. Osuđena je na godinu zatvora zbog ucjene katoličkog sveštenika.

Ona se teretila i za neovlašteno snimanje fratra u seksu sa D. S, dok se njen tadašnji momak teretio i da se lažno predstavljao kao inspektor SIPA.

Oboje su uhapšeni u avgustu 2017. godine u akciji “Steroid” kada su od sveštenika uzeli 15.000 KM u označenim novčanicama.

(Srpskainfo)