smece

BANJA LUKA, 18. avgusta – Tokom protekle sedmice, sugrađani su putem aplikacije „Građanska patrola“, u najvećoj mjeri prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti i nepropisno odlaganje otpada, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kvarovi na rasvjeti su prijavljeni u više ulica i to: Kraljice Marije, Kalemegdanskoj, Banović Strahinje i Miloša Obilića. Po prijemu ovih prijava, Odjeljenje za komunalne poslove naložilo je popravak uočenih kvarova.

Stanovnici ulica Blagoja Parovića, Stepe Stepanovića, Branka Koščice, Prve krajiške brigade, Stevana Bulajića i Moravske,  prijavili su nepropisno odlaganje otpada, te je „Čistoći“ izdat nalog se otpad ujkloni sa pomenutih lokacija.

Takođe, prijavljeno je i da ne radi javni sat kod Doma penzionera u Obilićevu. Izdat je nalog preduzeću koje održava satove da popravi sat i vrati ga u funkciju.

Pored toga, prijavljeno je i da rastinje zaklanja saobraćajni znak u Ulici Miloša Obilića, zbog čega je nadležnim službama naloženo da izvrše orezivanje kako bi signalizacija bila vidljiva svim učesnicima u saobraćaju.

(Srpskainfo)