zastita

BANJA LUKA, 09. oktobra – Odsjek za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice, raspisalo je javni poziv za prijavu projekata udruženja građana od interesa za zaštitu i spasavanje, usljed pojave prirodnih i drugih nesreća, koji će biti sufinansirani iz gradskog budžeta, saopšteno je iz Gradske uprave.

Ovi projekti se odnose na nabavku i održavanje lične i zaštitne opreme, stručno osposobljavanje i usavršavanje radi sprovođenja mjera zaštite i spasavanja (seminari, naučni skupovi i slično), organizovanje vježbi i nabavku specifične opreme i rekvizita.

Izabrani projekti biće podržani sa iznosima od 1.000 do 3.000 KM, a udruženje koje konkuriše na javni poziv može prijaviti jedan projekat.

Prijave na javni poziv zainteresovani mogu dostaviti Odsjeku za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice, i to putem protokola Gradske uprave (kancelarija 14). Javni poziv je otvoren za prijave do 24. oktobra.

Sve informacije u vezi sa Javnim pozivom mogu se dobiti putem telefona 051/244-443 lokal 443, ili direktno u kancelariji 39 Poslovni centar Krajina treći sprat, Vidovdanska bb.

(Srpskainfo)