Video snimak u kojem doktorica u Doboju Sanja Govedarica prijeti pacijentu da će ga udariti u međunožje izazvao je dosta reakcija javnosti.

Urazgovoru Govedarica je rekla da narod najbolje zna ko je ona.

Na snimku koji je objavljen vidi se kako zdravstvena radnica u mantilu prijeti pacijentu da će ga “bubnuti nogom u ja**”, dok sve to snima ženska osoba kojoj zdravstvena radnica poručuje da je treba biti sramota.

Video koji je objavio portal Crna hronika je veoma brzo izazvao reakcije javnosti, a čitaoci su potvrdili da je nastao u dobojskoj bolnici kao i identitet zdravstvene radnice koja radi na odjeljenju neuropsihijatrije.

Redakcija portala Klix telefonski je kontaktirala dr Govedaricu koja nije detaljno željela komentarisati događaj rekavši da nije bitno šta narod priča.

– Narod koji mene zna, zna ko sam i kakva sam. Kako Goran Bregović kaže, ‘nije bitno šta narod priča, bitno je kakav sam na slici’, e tako i ja. Meni je žao što sam bila ružna, grozna, na onom videu, a narod, a to su svi, zna dobro ko sam ja. Žao mi je samo što sam grozna – rekla je Govedarica u vidno raspoloženom tonu.

(Srpskainfo)