Godina 2022. biće godina napretka i razvoja ali će energetski biti mirnija od prethodne, najavljuju astrolozi. Svi će imati velike šanse za transformaciju.

Astrolozi ističu da će 2022. biti puna pozitivnih prilika za promjene ali ih neće svi iskoristiti. Oni koji će najbolje proći naredne godine su ovih pet znakova:

Ovan

Ovnovi, rođeni lideri i ljudi s povećanom aktivnošću, 2022. godine moći će da ostvare vrtoglave uspjehe u karijeri, stećiće finansijsko blagostanje i završiće dugo očekivane velike kupovine. Astrolozi preporučuju da se Ovnovi potrude da steknu nova znanja i vještine koja će pomoći da napreduju u karijeri ili vođenje vlastitog posla. Na početku godine Ovnu je važno da postavi jasne ciljeve i ide prema njima te da ne skreće s izabranog puta. U ovoj godini uspjeh će zavisiti i od stava i raspoloženja, što znači da trebate ostati pošteni, nepotkupljivi i nepristrani u presudama.

Rak

Rakove očekuju ushićenje i sreća u svim sferama života. Astrolozi preporučuju predstavnicima ovog znaka da se fokusiraju prije svega na svoje potrebe, pronađu nove ciljeve za sebe i izbjegavaju ljude koji mogu da im naškode ili koji su skloni manipulisanju. U 2022. godini, Rakovi će imati sjajan odnos prema novcu, znaće kako da uštede, ali i u šta treba uložiti. Neće ih zaobići ni sreća u ljubavnom životu, naročito onima koji su ozbiljni i spremni na odgovornost u odnosima. Na početku godine za Rakove je važno da se uklope u nove okolnosti i programiraju um za uspjeh kako bi cijela godina bila pozitivna.

Djevica

Djevice očekuju ugodne promjene u poslovnom okruženju. Nova znanja stečena u tekućoj godini biće korisna za poslovanje u budućnosti, u karijeri ili u vlastitom poslu. Astrolozi preporučuju Djevicama da rade aktivno, ali u isto vrijeme da ne zaboravljaju na pravovremeni odmor, kako ne bi emotivno izgorjeli. Djevice će 2022. godine imati priliku da se istaknu, budu u centru pažnje, da se izjasne i steknu odličnu reputaciju koja će pomoći u životu i poslu. U ljubavi ih takođe čekaju bolji dani, a u prvoj polovini godine, od februara do maja, astrolozi ističu da će imati sjajne prilike za romantičnu sreću.

Jarac

Jarci će moći pronaći svoj put, a astrolozi preporučuju da budete svoji i posvećeni vlastitoj sreći, bez obzira na komentare iz okruženja. Moguće je da će Jarci naglo zakoračiti u uspjeh zahvaljujući svom hobiju, što će donijeti opipljiv doprinos budžetu. Romantične veze će takođe biti uspješne ako prestanu da razmišljaju samo o sebi i počnu da brinu o svojim najmilijima. Oni koji su singl imaće sreće tokom ljeta, a u ovo doba godine povećava se šansa da pronađu pravog partnera.

Ribe

Astrolozi preporučuju da se Ribe u 2022. godini više oslanjaju na intuiciju i razvijaju je kako bi privukle uspjeh. Nove prilike pojaviće se početkom godine, a Ribe će morati da biraju između mnogih primamljivih ponuda. Finansijska strana života će se takođe promijeniti, omogućavajući predstavnicima znaka da pronađu nove mogućnosti za privlačenje financija. Ribe u ljubavi čeka sreća, ali za harmoničan odnos važno je poraditi na sebi i odustati od sebičnosti, piše noizz.rs.

(Srpskainfo)