Članice grupe “Hurricane” u finalu Evrovizije, koje se održava večeras, nastupaju pod rednim brojem osam, a sve tri su sigurne da će dati sve od sebe, te da će Srbiju predstaviti u najboljem mogućem svjetlu.

Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević će pokušati da Evroviziju vrate u Srbiju, 13 godina nakon što je u Beogradu održana prvi i, zasad, jedini put, poslije pobjede Marije Šerifović pjesmom “Molitva”, prenosi Blic.

– Slobodno vrijeme, kojeg je zaista malo, koristimo da se odmorimo i napunimo energijom za nove obaveze. Zbog posebnih bezbjednosnih pravila, nije nam dozvoljeno da same obilazimo grad, šetamo, odemo u kupovinu, osim ako nije u organizaciji domaćina – navodi Ksenija.

U Roterdamu na “Evrosongu” je i osnivač grupe i producent Zoran Milinković.

– Iako je konkurencija velika, očekivali smo da ćemo ući u finale. Najveću ulogu odigrali su energija i harizma članica grupe i, naravno, cjelokupni nastup. Nema vremena za slavlje, sve do subote uveče – poručuje on za Novosti.

Večeras će publika imati priliku da vidi predstavnike 26 zemalja, koji će se boriti za pobjedu na ovom prestižnom takmičenju.

(Srpskainfo)