tuca

BANJA LUKA, 19. novembra – Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su B.L, B.B, N.Z. i N.P. zbog sumnje da su učestvovali u tuči u ugostiteljskom objektu u Banjaluci.

Kako Nezavisne saznaju, protiv Bojana L.,Nemanje P.,Nebojše Z. i Bojana B.  koji su učestvovali u tuči biće podnešen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Prethodno su pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili M.E. zbog sumnje da je u subotu, 16. novembra počinio krivična djelo učestvovanje u tuči, tjelesna poreda i teška tjelesna povreda sa više nepoznatih lica u ugostiteljskom objektu u Ulici Ada.

Milošu Ećimu (23) iz Banjaluke određen je pritvor nakon saslušanja u Osnovnom sudu u Banjaluci zbog učešća u tuči u lokalu “Stara Ada” u ulici Ada u Banjaluci, prenijeli su danas portali. Pritvor mu je određen po prijedlogu Okružnog tužilaštva u Banjaluci koje ga tereti za krivična djela teška tjelesna povreda i tjelesna povreda.

“Osumnjičeno lice je u noći 15./16.11.12019. godine, oko 3,00 sata, u ulici Ada, Banja Luka, u ugostiteljskom objektu „Stara Ada”, nalazeći se u društvu B.L.,N.P.,N.Z.,B.B. i drugih nepoznatih lica, nakon verbalnog sukoba, nanio tešku tjelesnu povredu oštećenom licu I. Č., te tjelesnu povredu oštećenom D. B”, saopštilo je banjalučko Tužilaštvo.

Igoru Č. pružena je ljekarska pomoć i smješten je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske iz kojeg su saopštili da je stabilno, te da ostaje na daljem bolničkom liječenju i praćenju.

(Nezavisne)