U Republici Srpskoj za vikend će biti oblačno vrijeme sa sunčanim periodima, uz slabiju kišu na istoku i jugu, te najvišom temperaturom vazduha od sedam do 15 stepeni Celzijusovih, podaci su Hidrometeorološkog zavoda Srpske.

Sutra će ujutru biti pretežno do potpuno oblačno, sa prolaznom slabijom kišom u centralnim i sjevernim krajevima.

Tokom dana uslijediće postepeno smanjenje oblačnosti od sjeverozapada, gdje će biti više sunčanih perioda, dok na istoku i jugu može biti slabije prolazne kiše.

Jutarnja temperatura iznosiće od četiri do devet, a najviša dnevna od sedam do 11, na jugu i sjeveru oko 14 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 18. oktobra, jutro će biti malo do umjereno oblačno, na jugu Hercegovine vedro, a moguća je prolazna magla po kotlinama i oko rijeka.

Tokom dana prevladavaće pretežno sunčano vrijeme, uz malu dnevnu oblačnost.

Jutarnja temperatura iznosiće od dva do osam, a najviša dnevna od sedam do 11, na jugu i sjeveru oko 15 stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak, 19. oktobra, jutro će biti pretežno vedro i hladnije, moguća je prolazna magla po kotlinama i oko rijeka.

Tokom dana prevladavaće sunčano vrijeme, uz malu dnevnu oblačnost.

Jutarnja temperatura iznosiće od jedan do sedam, u višim predjelima od minus dva, a najviša dnevna od 10 do 16 stepeni Celzijusovih.

(Nezavisne)