Kineski horoskop za 2022. godinu otkriva da će biti dinamična, ali i povoljna za mnoge dobre promjene!

Tokom sljedeće godine važno je da budete hrabri, odgovorni, odlučni. Preuzmite odgovornost za svoje postupke, a samo oni koji probude unutrašnju snagu mogu dosegnuti najveću sreću. Jedan znak će imati posebnu sreću.

Kineska Nova godina počinje 01. februara i biće u znaku Vodenog Tigra. Tradicionalno, godina Tigra dolazi svakih 12 godina. Pod ovim znakom bile su 2010., 1998., 1986., 1974., 1962. godina.

Ljudi koji su rođeni tokom ovih godina žive pod okriljem ovog horoskopskog znaka. Sljedeća godina Tigra, nakon 2022. očekuje nas 2034.

Tigar se smatra vrlo agresivnom i nepredvidivom životinjom, ali ublažiće ga element Vode koji donosi nježnost i sklad. To znači da će 2022. godina biti dinamična i aktivna, ali ne previše nestabilna. Prema godišnjem kineskom horoskopu za 2022. godinu, možemo očekivati period dramatičnih promijena.

Tigar je simbol velike energije i brzine pa mnoge od nas može da motiviše da krenemo u velike životne avanture. Moguće je da će neki napraviti radikalnu promjenu na profesionalnom planu, započeće svoj posao, daće otkaz ili će promijeniti zanimanje, a moguća su i preseljenja u inostranstvo, piše Noizz.rs.

Vodeni Tigar vam donosi mnoge mogućnosti koje mogu da učine da vaš život postane svijetliji i zanimljiviji. Ne plašite se promjena!

Budite spremni da prihvatite nove prijedloge ako u njima vidite bilo kakvu perspektivu. Za razliku od konzervativnog Bika, Tigar će pomoći u provođenju naizgled ludih planova i dovesti vas do uspješnog kraja.

Tokom sljedeće godine važno je da budete hrabri, odgovorni, odlučni.

Preuzmite odgovornost za svoje postupke, a samo oni koji probude unutrašnju snagu mogu da dosegnu najveću sreću.

Vodeni element simbolizuje kreativnost pa ćete imati ideje i rješenja da ostvarite svoje snove.

U narednoj godini poboljšaće se i očvrsnuće porodični odnosi, a ovo je sjajna godina za vjenčanja i proširenje porodice. Oni koji su u vezi doživjeće nove faze razvoja odnosa – sve ide na bolje.

Prema kineskom vjerovanju 2022. godina donijeće najviše sreće rođenima u znaku Tigra!

(Srpskainfo)