Nova godina je prilika da se okrene novi list. Kako će to izgledati na polju finansija u 2022. godini za svaki od horoskopskih znakova, otkriva godišnja astro prognoza.

Ovan

U prvoj polovini 2022. godine mnogi Ovnovi mogu se suočiti sa velikim finansijskim poteškoćama zbog činjenice da imaju preveliku odgovornost na svojim leđima. Srećom, olakšanje i mala i pozitivna promjena očekuje ih u drugoj polovini godine. Na kraju 2022. sve će se dramatično promijeniti zahvaljujući stalnim naporima. Godina će se, po pitanju materijalnih stvari, završiti da jednim divnim iznenađenjem.

Bik

Bikovi će imati sjajnu finansijsku godinu, posebno ako su već razvili svoje lične poslovne projekte. Astrolozi tvrde da će u prvoj polovini 2022. morati da ulože veliki novac, ali će se isplatiti, jer će se ugovori koje su potpisali ispostaviti kao veoma isplativi. One male poteškoće koje će se s vremena na vreme pojaviti neće negativno uticati na cjelokupnu novčanu situaciju.

Blizanci

U prvih nekoliko mjeseci očekuje vas veliki uspjeh, posebno Blizance koji su posvećeni razvoju sopstvenog posla. Očekuje vas razvoj profesionalne karijere. Povećanje novčanih prihoda može donijeti priliku za preseljenje u novi dom, investicije ili kupovinu automobila. Druga polovina godine takođe donosi sjajne prilike.

Rak

Ovo je dobro vrijeme za Rakove, čak i ako moraju da se suoče sa finansijskim poteškoćama. Zvijezde daju pravu nadu da će sredinom godine biti moguće izaći na kraj sa svim poteškoćama, posebno ako postoji pažljivo razrađen plan. Predstavnici ovog horoskopskog znaka će preispitati svoj stav prema nabavci. Napravićete detaljan plan kako trošiti pare, što može dovesti do značajne uštede.

Lav

2022. će konačno mnogim Lavovima donijeti finansijsko blagostanje koje im je potrebno. Više neće brinuti o novcu, jer ih očekuje nekoliko dodatnih izvora prihoda. U drugoj polovini godine neki Lavovi će dobiti nove prilike da ozbiljno napreduju u karijeri. Sve investicije će se takođe pokazati prilično isplativim.

Djevica

Univerzum će po pitanju finansija podržati mnoge Djevice. Ako ste u prethodnom periodu imali probleme sa dugovanjima, 2022. donosi nova rješenja. Imaćete priliku da počnete sve od nule. Ipak budite na oprezu i ne opuštajte se previše, jer očekuju vas mnoga iskušenja, ali oni koji su rođeni pod okriljem ovog sazvežđa dovoljno su jaki da sve dostojanstveno prežive. U drugoj polovini godine očekuje se promjena u vezi sa profesionalnim aktivnostima. Iskoristite svoju kreativnost i napravite dobru strategiju – ovo će vam otvoriti vrata uspjeha.

Vaga

Prema astrološkim prognozama, 2022. godina je veoma uspješan period za Vage, jer će imati sreće pri pokretanju bilo kakvih ozbiljnih projekata i organizovanju saradnje. Položaj planeta jasno pokazuje da će u životu predstavnika ovog horoskopskog znaka, koji ulažu značajne napore da dobro urade posao, sve brzo početi da se mijenja nabolje. U drugoj polovini godine mnoge Vage mogu dobiti neočekivanu finansijsku pomoć koja će im pomoći u rješavanju većine materijalnih problema.

Škorpija

2022. će biti godina u kojoj će Škorpije iskusiti šta znači imati finansijsku stabilnost u životu. Zvijezde pokazuju da će većina predstavnika ovog horoskopskog znaka hrabro napustiti svoju uobičajenu zonu komfora i krenuti u nove, perspektivnije projekte. Moguće je da će ostvariti veliki uspjeh, a tokovi novca će početi više da teku.

Strijelac

U 2022. godini mnogi Strijelčevi će morati da prođu kroz veliki broj prepreka i teških situacija, ali će se na kraju sve što se dogodilo pretvoriti u pobjedu. Rođeni u ovom znaku biće uključeni u projekte koji će im donijeti mnogo više novca nego što su u početku očekivali. Poslovna saradnja će takođe biti veoma isplativa, pa Strijelčeve u narednoj godini očekuje ozbiljan finansijski uspjeh.

Jarac

U prvoj polovini 2022. neki Jarčevi mogu se naći u zaista izazovnoj finansijskoj situaciji. Moraće dugo i naporno da rade da bi stvari ispravile. Neke greške će zahtjevati dodatni trud, ali na kraju će uspjeti! Glavna stvar koju treba shvatiti jeste da ne morate ponavljati greške iz prošlosti – fokusirajte se na ono što ste sada i trenutnu situaciju. Kada prestanete da živite u starim danima, ispravite greške i naučite lekcije iz njih, slijedi pravi boljitak. Prijatan finansijski rast počeće krajem 2022. godine.

Vodolija

Vodolije će 2022. godine početi da uče kako da upravljaju svojim vremenom i novcem, a to će za njih biti najveći finansijski uspjeh. Uspjećete lako da zaradite željene sume novca, uložićete u projekte koji će zaista donijeti uspjeh. Planovi će se ostvarivati lakše nego što ste mislili. Vodolije koje imaju svoj biznis potpisivaće mnoge unosne ugovore i sklopiće mnogo poslova sa uticajnim ljudima. Pažljivo čitajte prije nego što stavite svoj potpis i čuvajte kontakte.

Ribe

Zvijezde pokazuju da će prva polovina 2022. godine biti prilično stresna za predstavnike ovog horoskopskog znaka. Moguće su turbulencije u timu, konflikti, nesporazumi, loša saradnja. Međutim, druga polovina godine će postati mnogo uspješnija, jer će Ribe jasno definisati svoje glavne životne prioritete i početi da ih striktno prate. Posao o kome su dugo sanjali može donijeti veliki profit, piše Noizz.rs.

(Srpskainfo)