brvnara

BANJA LUKA, 08. januara – Mladi konobar Tiuan Barić (24) preminuo je od povreda koje je zadobio kada ga je pogodio metak koji je ispalio Marko Gudalo, vlasnik restorana “Brvnara” u kojem je radio.

Vijest o njegovoj smrti potresla je mnoge, a od prekjuče, kada se tragedija dogodila, od njega se preko drušvenih mreža opraštaju mnogi.

– Nemam snage ovo da izdržim, kao da sam izgubila pola srca svog… Juče smo sjedili, a danas sjedimo i čekamo te, mislim doći ćeš. Pa s vrata odmah sa svojim šalama. Koliko tuge, suza i bola nam je ostalo. Koliko uspomena, smijeha i naših šala. Koliko planova nam je ostalo… Samo nam je praznina ostala. Nisam imala brata rođenog, ali ti si mi bio. Jednog dana svi ćemo se sresti i naše planove ispuniti. Počivaj u miru, Tiko moj – napisano je u jednoj poruci na Fejsbuku.

Podsjećanja, do ubistva u restoranu “Brvnara” u Zelenom Viru kod Banjaluke, prema prvim informacijama, došlo je nesrećnim slučajem.

Ubistvo se dogodilo juče ujutro oko šest časova. Inače, Marko je vlasnik pomenutog restorana, a nesreći mladić dugo je radio za njega u restoranu.

Prema našim saznanjima, u pomenutom restoranu su se okupili kako bi išli da sijeku Badnjak.

– Navodno je vlasnik restorana izvadio pištolj kako bi nešto pokazao i u tom trenutku on je slučajno opalio i pogodio konobara. Hitac je konobaru naneo povrede od kojih je ubrzo preminuo – rekao je izvor Srpskainfo.

On je dodao da najvjerovatnije nije postojala namjera vlasnika “Brvnara” da ubije konobara.

(Srpskainfo)