BANJA LUKA, 21. avgusta – Otvaranje „Moto-festa Banjaluka 2021“ sinoć na banjalučkoj tvrđavi Kastel je bio uvod u još jedan odličan vikend u gradu na Vrbasu.

Ljubitelji dvotočkaša i ovoga puta imaće priliku da, tokom dvodnevnog druženja, uživaju u brojnim sadržajima poput moto-bajkerskih igara, izložbi, akrobatske vožnje (stunt) i moto-defilea.

U večernjim časovima na banjalučkoj tvrđavi Kastel građane su očekivali koncerti regionalnih zvijezda poput Neleta Karajlića, Đorđa Davida & Death Saw,  Love Hunters-a i Galije, dok će danas u okviru ovog događaja gostovati Van Gog, Kerber, Bjesovi, te Ivana Peters i Moreuz.

U saradnji Grada i omladinskih organizacija, nastavljaju se i aktivnosti kod govornice na Trgu Krajine, pa je predviđeno da studenti i saradnici Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjaluci predstave svoje radove, dok će gosti projekta „Gramofon“ recitovati svoje, ali i radove poznatih pjesnika i pisaca iz Banjaluke, uz pratnju akustične gitare.

Bogat program Banjalučane očekuje i na ljetnoj sceni GP „Jazavac“, pa je tako sinoć od 21 čas publika uživala u koncertu grupe „Grin Bulz“, a danas u projekciji serije „Kosti“.