bicikl

BANJA LUKA, 01. avgusta  – Vedran Nikodinović (37) iz Banjaluke uhapšen je juče zbog sumnje da je tokom ove godine ukrao više bicikala na području grada, te ih preprodavao, saznaju “Nezavisne”.

Iz PU Banjaluka je saopšteno das u policijski službenici juče identifikovali i lišili slobode V.N. iz Banjauke, osumnjičenog da je na području grada tokom 2019. godine izvršio više krivičnih djela  „Krađa“ i „Teška krađa“.

“Policijski službenici su utvrdili da je N.V. iskorištavao nepažnju vlasnika i otuđio bicikla, raznih marki, koje je dalje prodao drugim licima čime je pričinio veću materijalnu štetu oštećenima, a za sebe stekao protivpravnu imovinsku korist”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

O svim činjenicama obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv lica, nakon dokumentovanja predmeta, u redovnoj proceduri dostavi izvještaj.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokazivanju navedenih, ali i otkrivanju drugih krivičnih djela za koja se sumnja da je izvršilo navedeno lice, a pronađena bicikla su vraćena vlasnicima.

(Nezavisne)