osmijeh

U nedjelju vas očekuje posebna prilika da ispunite sve svoje želje.

Datum –2. februar 2020. godine predstavlja izuzetno povoljan dan, piše Lovesensa.

Prema numerolozima ovaj dan je zaista čaroban za žensku energiju. Niz brojeva 2-2-2-2 događa se samo jednom u hiljadu godina, pa nas prema vjerovanju očekuje magija koju ne treba propustiti i koja može otkriti neke nove čarobne sfere našeg života.

Pošto je ispunjen Jupiterovom energijom, 2. februar donijeće i muškarcima dobar energetski tok, ali žene će u toku ovog dana imati podršku univerzuma u stvaranju pravih i predivnih čuda. Važno je samo da iskoristite trenutak i takvu energiju usmjerite na pravi način.

Nekoliko dana pred magični 2. februar moguće je da će vas ispuniti apatija i strah od promjena, ali takvo raspoloženje će vas brzo napustiti.

Počinje sve da se mijenja u skladu sa jedinstvenom ženskom energijom i intuicijom.

Evo kako najbolje da iskoristite magiju 2.2.2020. godine i niza brojeva 2-2-2-2:

  1. Savršen dan za vizualizaciju, sanjarenje i ostvarenje želja. Zamislite da su se vaše želje već ostvarile, osvijestite ih i probudite čula. Vizuelizacija će imati veliku moć na ovaj datum.
  2. Oprostite svima koji su vas povrijedili u prošlosti i dopustite im da napuste vaša sjećanja i dušu. Ne trebaju vam više ljudi i toksične emocije koje vas opterećuju. Sada je bitno da pročistite svoju dušu.
  3. Otpustite negativna osjećanja i budite spremni da i vi zatražite oproštaj. Pročistite svoju karmu.
  4. Izbacite iz svoje duše zavist, ljubomoru i birajte sredstva na putu ka uspjehu.
  5. Pomozite drugima, podržite ih i kreirajte dobra djela.

2.2.2020. godine može biti dan novog početka, odnosno korak ka životu kakav želite.

(Srpskainfo)