BANJALUKA, 03. decembra  – Milan Radulović je dječak koja ima devet godina i koji je rođen sa mikrocefalijom, da bi nedugo poslije obolio od cerebralne paralize i epilepsije, zbog čega je od samog početka života vezan za krevet. Milan je u međuvremenu obolio i od astme, a ima i srčane probleme.

Porodica Milana Radulovića živi u banjalučkom naselju Srpski Milanovac u neuslovnoj kući koja je još uvijek u izgradnji. Otac, Nedeljko Radulović je izbjegao iz Karlovca, Republika Hrvatska. Bio je vojnik Vojske Republike Srpske Krajine od 1991. do 1995.godine. Iako je inžinjer mašinstva, nikada nije radio u struci, nego je porodicu prehranjivao radeći sezonske poslove. Jedini način da se sakupe potrebna sredstva je da ljudi dobrog srca doniraju novac za liječenje djeteta u humanitarnoj akciji koja je u toku, objavio je ATV.

U tu svrhu, organizacija SEMPER iz Banjaluke je uz saglasnost roditelja Milana Radulovića sklopila ugovor sa telekomunikacionom kompanijom “M:tel” i dobila humanitarni broj 1416 za akciju koja traje tokom mjeseca decembra.

Pomozite da se ne ugasi još jedan mladi život.