Ukoliko želite da se Vaš mali oglas, obavještenje ili reklama Vaše kompanije, usluge ili djelatnosti pojave na portalu i proširite krug klijenata –  “Glas Banjaluke” je pravi izbor za Vas!

POVEZIVANJE SA GEOGRAFSKIM PODRUČJEM

Želite li biti prisutni na određenom tržištu, izuzetno je važno da se oglašavate na portalu koji koristi većina internet populacije odgovarajućeg tržišta. Mreža naših portala je najposjećenija na području banjalučke regije. Portal “Glas Banjaluke” dio je Medijske grupe “Renet”, u okviru koje se nalazei portali “Glas Kotor-Varoša”, “Glas Laktaša” i “Glas Čelinca”. Vašu reklamnu kampanju, ukoliko ste za to zainteresovani, možemo istovremeno realizovati i posredstvom ova četiri portala.

ZAŠTO SE OGLAŠAVATI NA INTERNETU?

Internet portali dostupni su 24 sata dnevno, sedam dana u nedjelji, svim korisnicima u svijetu koji imaju pristup Internetu.

S obzirom na to da je riječ o interaktivnim i multimedijalnim medijima – u kojima se informacije neprestano obnavljaju, korisnicima Internet portala dostupne su uvijek najnovije informacije, fotografije sa mjesta zbivanja, video i audio snimci, a komunikacija sa korisnicima je dvosmjerna.

Korisnici sami biraju kada će pristupiti Web portalima, za razliku od televizije, kada postoji vrijeme emitovanja: ko se u to doba zatekne pred ekranom vidi emitovanu reklamu. To svakako nije zanemarivo, jer kada korisnik odluči posjetiti određene stranice, veća je vjerovatnoća da će lakše prihvatiti informacije – ne samo one koje traži, nego i one koje su ponuđene.

Oglašavanje na internet portalima je dobro za izgradnju imidža Vaše kompanije, usluge ili djelatnosti. Ukoliko ste više prisutni na posjećenim portalima, veća je vjerovatnoća da će ljudi zapamtiti ime Vaše kompanije i da će im ime Vaše kompanije pasti na pamet upravo u trenutku kada zatrebaju Vaše usluge.

KOLIKO KOŠTA?

Oglašavanje na Internetu jeftinije je nego oglašavanje u većini drugih medija. Osim toga, Internet oglašavanje je efektnije od oglašavanja u ostalim medijima, ukoliko svoje reklamne poruke usmjeravate prema ciljnoj grupi. Cijena zavisi od željene pozicije i količine zakupa prikazivanja.

MOGUĆNOSTI REKLAME

Mreža naših portala nudi oglašivačima mogućnost postavljanje reklame na kategoriju (dio) stranice koji najbolje odgovara Vašem proizvodu ili usluzi, odabirom rubrika na kojima će se prikazivati  reklame. Stoga, možete odabrati da se Vaša reklama prikazuje na svim stranicama (naslovnica + podstranice) ili odabrati prikazivanje samo na naslovnoj stranici.

Takođe, mreža naših portala nudi i mogućnost promotivnih tekstova. 

Za precizne ponude za oglašavanje na željenoj poziciji i za željenu količinu prikazivanja -molimo pošaljite upit našem Odjelu marketinga na mail: marketing@glasbanjaluke.com

“Glas Banjaluke” na zahtjev oglašivača može isporučiti izvještaj o realizovanoj reklamnoj kampanji.