test

BANJA LUKA, 29. novembra – Mensa BiH organizovaće testiranje inteligencije u Banjaluci, u subotu, 21. decembra 2019. godine.

Testiranje u Banjoj Luci održaće se u terminima od 11:00 i 12:30 časova na Arhitektonsko- građevinsko-geodetskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, Bulevar vojvode Petra Bojovića 1a (Univerzitetski grad).

Prijave za testiranje se podnose putem online formulara na: https://mensa.ba/2019/11/25/iq-testiranje-u-sarajevu-i-banjoj-luci/ najkasnije do 15:00 časova u srijedu, 11. decembra 2019. godine.

Cijena testiranja je 20 KM, a uplate se vrše prije testiranja na žiro račun organizacije. Nakon prijave, kandidatu će se dostaviti instrukcije za plaćanje. Broj mjesta je ograničen i uplatom ste svoje mjesto zagarantovali.

Moguća je prijava i na dan samog testiranju, ali mjesta nisu zagarantovana, a cijena na dan testiranja iznosiće 30 KM.

Testiranju mogu pristupiti samo osobe starije od 17 godina na dan testiranja. Na testiranje je neophodno donijeti neki lični dokument sa fotografijom zbog identifikacije i provjere datuma rođenja. U suprotnom, nije moguće pristupiti polaganju testa.

Naglašavamo da su rezultati povjerljivi i poznati su samo psihologu Mense BiH i samom kandidatu. Rezultati se dostavljaju isključivo kandidatu, putem elektronske pošte.

Zainteresovani kandidati mogu dobiti više informacija na: testiranja@mensa.ba.
Mensa BiH koristi ovu priliku da pozove sve one koji su bilo kada polagali standardizovani Mensin test inteligencije te zadovoljili uslove za učlanjenje a državljani su BiH da se jave na e-mail adresu: info@mensa.ba ukoliko žele da se učlane, s obzirom da se članstvo obnavlja na godišnjem nivou od jula mjeseca svake godine.

(Banjaluka.net)