trg

BANJA LUKA, 13. novembra – Turistička organizacija Grada Banjaluka organizuje trodnevnu manifestaciju na Trgu Krajina pod nazivom Mala skakaonica -“Mini Planica” od 22. do 24. novembra.

U pitanju je mini skakaonica koja stiže iz Slovenije u saradnji sa  Olimpijskim centrom “Jahorina” a koja će ta tri dana biti dostupna od 10 do 19 časova.

-Predviđen je  fakultativni obilazak skakaone, s ciljem da se djeca od trećeg do sedmog razreda osnovnih škola, upoznaju sa ovim sportom i bogatom turističkom ponudom oba turistička mjesta, čime podstičemo stvaranje veće svijesti kod djece školskog uzrasta o RS, njenim prirodnim ljepotama i turističkim potencijalima –saopšteno je iz TOBL.

Napomenuli su da su na ovaj način željeli učestvovati u manifestaciji “Novogodišnji praznici 2019/2020”  Banjaluka.

-Angažmanom „Mini Planica“ iz Slovenije koji će u centru grada postaviti montažno-demontažnu mini skakaonicu, Banjaluka neće dobiti samo atraktivan sadržaj već i priliku da se na kvalitetan način promoviše u Sloveniji, vrati povjerenje gostiju iz ove zemlje koji su naši najbrojniji gosti gledajući iz vizure statistike dolazaka gostiju iz regiona. Samim tim naš grad dobija priliku da se na kvalitetan, kreativan i poseban način prikaže kao nezaobilazno turističko mjesto koje svakako treba posjetiti. Pored atraktivnog sadržaja dolaskom ino-gostiju smještajni kapaciteti Banjaluke će biti popunjeni što će dati satisfakciju hotelijerima, ugostiteljima, trgovcima, taksistima i organizatorima raznih događaja, koji  u njihovom dolasku vide izvor zarade – naglasili su u TOBL.

(Srpskainfo)