SMEDEREVO , 23. septembra – Mještanin Ž.I. (68) brutalno je ubijen u Smederevu tako što ga je za sada nepoznata osoba, prema nezvaničnim saznanjima, 10 puta izbola, a po tom preklala.

Uviđaj je i dalje u toku a pripadnici policije obezbjeđuju lokal.

Tijelo nesrećnog muškarca pronađeno je juče u lokalu koji je on nedavno kupio, i prema saznanjima, nekoliko osoba je saslušano.

Bivši cimer ubijenog prvi osumnjičeni
Bivši cimer ubijenog čovjeka ispričao je da je on bio prvi osumnjičeni kada se saznalo za ubistvo.

– Žile i ja smo živjeli zajedno šest godina i on je nedavno prodao kuću u kojoj smo živjeli zajedno. Ja sam se odselio. a on je uzeo taj lokal da živi u njemu. Dan uoči ubistva zatekao sam ga na obližnjoj pijaci, bio je poprilično uzrujan, vidjelo se da nešto sa njim nije u redu. Kada sam saznao da je ubijen, ostao sam u šoku i odmah sam otišao u policiju da se prijavim, pošto sam čuo da su me tražili. Ispitivali su me do jedan poslije ponoći, nakon toga sam pušten – ispričao je bivši cimer ubijenog.

Mještani Smedereva ostali su u šoku nakon stravičnog ubistva i oni kažu da ovakav slučaj nisu zapamtili.

– Imam dvoje djece i živimo u blizini tog lokala gdje je on ubijen. Jako smo uplašeni, posebno što se još uvijek ne zna ko je ubica. Na tom mjestu često se skupljaju problematične ličnosti, vrište, galame i obavljaju nuždu, zato što je pored napušteni objekat. Više puta smo apelovali na grad da nam riješi taj problem, ali nam niko nije izašao u susret i evo sad je jedan čovjek ubijen na tom mjestu. Kako djecu sada da pustim napolje – priča za Novu jedna mještanka Smedereva.

Podsjetimo, tijelo Ži.I. (68) pronašao je rođak, kome se Ž.I. nije javljao na telefon. A kada je došao do lokala u kom je ubijeni živeo, zatekao je njegovo tijelo u lokvi krvi.