laktasi

Postoje dvije verzije zbog čega je Bojan Suručić u nedjelju u dvorištu kuće svoje trudne djevojke Dragane Milošević, u Bakincima kod Laktaša, pucao sebi u glavu i zadobio povrede opasne po žitvot.

Nakon ranjavanja, Suručić je sa teškim povredama prevezen na Univerzitetski klinički centar RS, gdje se ljekari bore za njegov život.

Sve se odigralo u nedjelju oko 15.50 u dvorištu Draganine kuće, kada je Bojan došao da razgovara s njom.

Motiv juče nije bio poznat; jedni tvrdi da je zbog neuzvraćene ljubavi, a drugi da se ovo desilo zbog toga što je njena porodica branila da se vjenčaju.

Mještani sela Bakinci juče su bili u šoku, te pričaju da ne pamte kada se ovako nešto desilo.

bakinci

Svi kažu da poznaju Bojana i Draganu i da su godinama njih dvoje bili u vezi i da su sve vrijeme provodili zajedno. Zbog toga niko sa sigurnošću ne može reći šta je dovelo do toga da se Suručić pokuša ubiti u dvorištu njene kuće.

– Zadnjih nekoliko godina doslovno se nisu razdvajali, uvek su bili sretni i zato ne znam šta je dovelo do toga. Dragana živi u našem selu s majkom, bratom, snahom i njihovom djecom – rekla je jedna mještanka Bakinaca za Srpskainfo.

Prema pričama ostalih mještana, postoje dvije verzije zbog čega je Suručić digao ruku na sebe.

Jedan od mještana je ispričao da je Dragana ostala trudna, te da su se dogovorili da idućih desetak dana počnu živjeti zajedno i da se vjenčaju.

– Međutim, u međuvremenu je došlo do nekog sukoba između njih, pa su se posvađali. Čuo sam da je on u nedjelju oko 15 sati došao do njene kuće i zvao je da razgovaraju, ali da je ona odbila da izađe – kaže naš sagovornik.

Dodaje da se po selu priča da je Dragana rekla momku da neće roditi dijete, da je njega to jako pogodilo i da se nije mogao pomiriti s tim.

– Bojan ju je zvao da izađe ispred kuće da pričaju, ali ona navodno nije htjela. Zatim joj je rekao da će se ubiti ako ne izađe. Ona mu je, kako sam čuo, vjerovatno u ljutnji, navodno odgovorila da to i uradi – prepričava ovaj mještatnin.

Kaže da je zatim Suručić izvadio pištolj i pucao sebi u glavu.

– Tada je nastao pravi haos, niko nije očekivao da će to uraditi. Navodno se sve to desilo pred malom djecom njenog brata. Oni su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali je mladić bio u jako teškom stanju – ističe pomenuti sagovornik.

laktasi 2

Međutim, u Bakincima se juče mogla čuti i druga verzija ove priče.

Prema toj verziji, nakon što je Dragana rekla da je trudna i da se planira udati za svog dugogodišnjeg momka njena porodica se navodno usprotivila tome.

– Sve to podsjeća na ona tužne filmove – oni se vole ali porodica brane da budu zajedno. Zbog toga je Bojan u nedjelju došao do njihove kuće da ih ubijedi da joj dozvole da živi s njim. Kada je vidio da oni to ne dozvoljavaju, on je pucao sebi u glavu iz pištolja – pojasnio je naš sagovornik.

U Policiji su za Srpskainfo rekli da im je u nedjelju oko 15.50 D.M. iz Bakinca prijavio da je u dvorištu njegove porodične kuće B.S. iz pištolja ispalio hitac sebi u glavu.

Pacijent u dubokoj komi

U UKC Republike Srpske rekli su, navodeći inicijale, da je Bojan Suručić hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intezivno liječenje.

Prema riječima načelnika ove klinike Darka Golića, pacijent je primljen sa povredama glave i priključen je aparat za mehaničko disanje.

– Pacijent se nalazi u stanju duboke kome i sve dalje prognoze u vezi s njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne – pojasnio je juče doktor Golić.

(Srpskainfo)