Šta nas očekuje narednog mjeseca i koji znacima će zvijezde biti najviše naklonjene? Slijedi detaljna prognoza.

Ulazimo u septembar sa pet retrogradnih planeta: Jupiter, Saturn, Uran, Neptun, Pluton kojima se 10. septembra pridružuje Merkur. Mnoge stvari mogu biti usporene, a zbog velike tenzije moguće su greške i svađe pa treba biti dosta oprezan, naročito u odnosima sa drugima jer Merkur kreće retrogradno iz Vage dok će istog dana biti i pun Mjesec u Ribama koji će praviti kvadrat sa Marsom u Blizancima, što je dosta “nezgodan” aspekt koji donosi emotivne tenzije i konflikte pa čak i kraj nekih odnosa.

Venera zatim prelazi u Djevicu pa iz vatrenog Lava kreće razumna Djevica. Mnoge osobe će vidjeti drugu sliku Venerinih realnih mogućnosti u odnosim, ljubavima, umjetničkim dostignućima, svemu što je lijepo pa i u materijalnim vrijednostima.

Zbog retrogradnosti velikog broja planeta ovaj mjesec može donijeti probleme, kašnjenja ili prestanak u odnosima, poslu ili drugim stvarima. Dobro razmislite prije nego nešto kažete da ne bi došlo do nesporazuma.

Ova retrogradnost planeta je dobra da sagledate da li ste na pravom putu i da ispravite greške koje se pojave. Nije smak svijeta što su planete retrogradne, one nas vraćaju da preispitamo stvari u životu prije donošenja odluke. Ne budite brzopleti i ne donosite odluke na prečac!

Ovan

Dragi Ovnovi, sve što treba da uradite u ovom mjesecu ići će dosta usporeno što vas može nervirati pa ako krenete nekim kraćim putem, sve se može iskomplikovati zato idite onim regularnim. Radite sve temeljno bez nekih preskakanja. Merkur se 23. vraća ponovo u znak Djevice što može doneti zdravstvene probleme pa ako planirate neke intervencije, to se ne preporučuje izuzev hitnih slučajeva.

Kako će Sunce ući u Djevicu od 23. septembra, to može donijeti lijepe emocije sa partnerom dok slobodni Ovnovi mogu imati dobre i lijepe ponude u partnerskim odnosima. Vrlo je bitno da posvetite sebi više pažnje i da se relaksirate. Masaža može da pomogne.

Bik

Dragi Bikovi, dosta dobra vijest je kada su u pitanju finansije jer nema krize za vas. Kako se mnoge planete kreću unazad, i vama se mogu usporiti neki tokovi i razvlačiti se neke stvari pa se opustite i to vrijeme iskoristiti za sebe i odmor jer će ovaj Merkur imati veliki uticaj na vas i vaše finansije.

Iako se vama čini da su finansije oskudne i sporo dolaze, za razliku od drugih, vama ipak pristiže novac. Mnogi Bikovi mogu biti uspješni u marketingu, pisanju ako ste nastavnik ili sa bavite podučavanjem. Nije povoljno da pravite neke veće planove ni preokrete sa voljenom osobom već uživajte u tome što imate.

Blizanci

Dragi Blizanci, vi u ovom mjesecu imate više hrabrosti jer je Mars u vašem znaku pa ste borbeni sa mislima. Šta god da naumite, možete to i sprovesti u djelo pa je moguće da se pojavi i neki nesporazum kada forsirate nešto na silu.

Mnoge osobe koje se bave sportom, mogu postići velike rezultate. Najveći problem može se javiti ako vas uhvati nestrpljivost sa mnogo retrogradnih planeta koje usporavaju prirodan tok stvari.

Hronični bolesnici treba da obrate više pažnje na zdravlje. Svi koji imaju imaju određene psihičke smetnje, sada mogu primjetiti boljitak. Više se posvetite porodici u slobodno vrijeme. Moguće su turbulencije sa voljenom osobom i nije pravo vrijeme da se započinju veze. Uspjeh predstoji i osobama koje se bave pisanjem.

Rak

Dragi Rakovi, septembar vam može donijeti veće troškove novca zbog kuće i najbližih osoba koje vam mogu i pomoći da dođete do veće zarade. Sve ove retrogradne planete kod vas mogu imati pozitivan efekt kako bise preispitali planove i preusmjerili ciljeve. Mnogi Rakovi koji se bave investicijama, ugostiteljstvom, građevinom mogu doživjeti uspjeh. Pojedini Rakovi koji su pod stresom treba više pažnje da posvete zdravlju, naročito na kardiovaskularni sistem. Pojedine osobe koji se bave marketingom i bave se trgovinom, neka se oglašavaju i budu u javnosti. Mogući su emotivni nesporazumi i neke nevolje i to sve zbog ega ili bježanja od kompromisa pa razmislite dobo.

Lav

Dragi Lavovi, potrebno vam je više strpljenja nego u avgustu. Šest planeta retrogradnih mogu vas prosto izluđivati mada su dobre da preispitate svoje planove, ciljeve i želje o tome šta vam je zapravo potrebno a šta hoćete i čemu težite.

Iako je Merkur retrogradan, vaše sposobnosti i intelekt mogu biti izraženiji nego ranije. Sve što je vezano za finansije najbolje je da razrješite prije retrogradnog Merkura tačnije do 10. septembra. Nekima može da kasni priliv novca ali bez nerviranja, biće para. Moguće su i važne poslovne veze pa dobro razmislite prije donošenja odluke. Emotivno je dosta dobro kod osoba koje imaju partnera dok onim slobodnim predstoji interesantno poznanstvo ali neka ipak zbog retrogradnih planeta malo uspore i ne ulaze brzopleto u vezu. Obratite pažnju na zdravlje i ne zanemarujte neke simptome.

Djevica

Drage Djevice, ovo je vaš najbolji mjesec u godini jer predstavlja vašu vladavinu. Zbog retrogradnosti Merkura koji vlada ovim znakom, od 10. septembra se kod mnogih Djevica mogu mnoge stvari zakomlikovati pogotovo što su još pet planeta retrogradne. Najbolje bi bilo da neke važne stvari završite do ovog datuma.

Mars u vašem polju karijere daje vam dosta pozitivnih i dobrih mogućnosti. Venera će tranzitirati kroz vaše polje pa se finansije mogu uvećati mada će vama izgledati kao da se ništa ne dešava. Mnoge prilike za zaradu i uživanja vam može Venera priuštiti do kraja mjeseca. Vi prosto dobijate vjetar u leđa i vaša harizma sve pokreće.

Pojedine Djevice su riješile da se malo distanciraju od voljene osobe pa sumnje mogu postati još veće. Vrlo je povoljno da sebe počastite nekim novim stajlingom. Što se tiče zdravlja, sve je dobro i nema razloga da brinete.

Vaga

Drage Vage, retrogradni Merkur biće vrlo izražajan uz još pet planeta pa vi nastavljate put započet u avgustu. Iako ste se pokrenuli na duhovnom putu, vi nećete zapostaviti ni socijalni život. Sada je vrlo bitno da posvetite više vremena sebi. U septembru nema veći dešavanja a i planete su usporene pa i životni tok što je, sa druge strane, odlično za duhovni razvoj.

Od 23. Sunce ulazi u vaš znak i kreće vaša vladavina što bi moglo obasjati vašu ličnu sreću pa možete biti zadovoljni i da zračite srećom harizmom i ličnim fizičkim zadovoljstvom. Mnoge Vage mogu imati uspjeha u javnosti, marketingu i prodaji mada je potrebno da dobro razmislite prije donošenja odluke. Neki veći novčani prilivi predstoje u drugoj polovini mjeseca. Kada su emocije u pitanju, vrlo bitno će biti duhovno uklapanje da bi veza ili brak funkcionisali.

Škorpija

Drage Škorpije, ovaj mjesec može donijeti usporenost kada su u pitanju finansije jer se Jupiter, planeta vaših finansija, kreće retrogradno cijeli mjesec. Čak šest planeta su retrogradne što daje usporenost i ponovno preslišavanje i reorganizaciju nekih planova i ciljeva. Venera vaša planeta ljubavi, od petog septembra ulazi u Djevicu i vi postajete zahtjevniji i pa će biti više uključen razum nego srce. Ipak za ljubav je potrebna romantika a misli da se malo primire.

Pojedine Škorpije mogu izgubiti samopouzdanje pa budite oprezni. Slobodne osobe mogu upoznati nekog preko interneta ili sajtova za upoznavanje (uz neophodnu opreznost). Kada Sunce uđe u vaš znak, vi se okrećete duhovnoj sferi i želite da napredujete.

Strijelac

Dragi Strijelčevi, septembar može značajno usporiti životne tokove u mnogim sferama. Dobar je period da razmislite i zastanete da biste napravili pravi izbor i odabrali ciljeve. Iskoristite retrogradni hod planeta da unaprijedite već postojeći posao kako biste bili još efektniji. Mars će tranzitirati sedam mjeseci u vašem šestom i sedmom polju pa treba da dobro pazite na zdravlje i partnerske odnose.

Od kraja mjeseca trebalo bi krenuti sve nabolje. Što se tiče finansija, tu neće biti neke veće promjene ali Merkur može donijeti komplikaciju u karijeri i na ljubavnom polju. Više pažnje posvetite porodici i dragim osobama koje ste zbog obaveza zapostavili.

Jarac

Dragi Jarčevi, možet veoma napredovati u karijeri, što je sa jedne strane je dobro a sa druge, vi zbog toga zapostavljate svoje drage osobe. Pokušajte da uspostavite balans. Sami kraj mjeseca možda donese neke nove tehnike ili principe u radu.

Kada su u pitanju finansije, sve je dobro pa ipak treba paziti na bespotrebne troškove. Emotivno i u ljubavnim odnosima gotovo slična situacija iz prethodnog mjeseca. Kada je pitanju zdravlje, preporučuje se opreznost. Naravno, ne zanemarujte preporuke ljekara.

Sve bi trebalo pomjeriti zbog retrogradnog Merkura čak i neki poslovni put ili pak rezervišite smještaj prije 10. septembra.

Vodolijia

Drage Vodolije, nastavlja se dosta mirna situacija kao i u avgustu pa uslijed retrogradnosti planeta možete preispitivati i razmišljati o svojim planovima i ciljevima. Ne preporučuju se neki novi poslovi već da se rade započeti. Finansije mogu biti mnogo bolje od kraja mjeseca.

Ljubav je u prvom planu i nema loših položaja posebno kada vladar vašeg ljubavnog polja Sunce uđe u Vagu. Možete biti neodlučni u smislu da niste načisto šta želite jer stalno nešto vagate. Do kraja mjeseca će biti aktivna fizička i seksualna privlačnost, sa emocijama u drugom planu. Kada Sunce promijeni znak, onda vam postaje važno da osoba sa kojom ste ima iste poglede na život i ciljeve. Kada je u pitanju zdravlje, ono se popravlja i mnogo je bolje nego prethodnog mjeseca.

Ribe

Drage Ribe, može biti dosta trzavica pa ako planirate neke promjene, najbolje bi bilo da to uradite do 10. ili da poslije tog datuma. Sve velike promjene bi bilo najbolje da se dogode u decembru.

Sa partnerom je potrebno strpljenje pa i sa poslovnim partnerima treba biti oprezan. Kada je u pitanju karijera, najbolje bi bilo, ako možete, da napravite pauzu do sredine oktobra. Najbolje je da dobro razmislite o svemu i razradite plan šta i kako dalje. Emotivno moguće je da ni vi ni vaš partner nemate sigurnost i stabilnost već sumnjate i vagate šta ko hoće i želi.

Potrebna je detoksikacija kako bi vaše zdravlje bilo bolje. Posvetite sebi i zdravlju više pažnje, piše Žena.Blic.

SREĆNO SVIMA U SVEMU!

(Srpskainfo)


Novum
Novum
Novum
Novum