vidovnjakinja

Poznata je kao ruska isceliteljka, pisac, slikar, vidovnjak i astrolog.

Eugenia Davitašvili je tvrdila da može da izliječi rak, slomljene kosti i čovjeku produži život iznad 100 godina.

Eugeniu su u Rusiji zvali Djuna, a 2015. godine preminula je u Moskvi i sahranjena je pored svog sina koji je umro 2001. godine.

Njena predskazanja ostala su upamćena kao detaljna i vrlo tačna. U Rusiji je ostala upamćena kao istorijska figura koja nikada neće biti zaboravljena.

Tokom devedesetih godina Djuna je bila rektor Univerziteta aleternativne medicine u Kolombu, a njen život je obavijen velom misterije. Mnogi vjeruju da je radila za tajnu službu.

Djuna je tvrdila da ne samo što može da iscjeljuje, već može da vidu i vrlo jasnu sliku budućnosti. Ona je za period od 2020. do 2025. godine rekla da svijet očekuje globalna kataklizma, ali da ne treba da strijepimo od Trećeg svjetskog rata.

U svijetu će biti dosta tenzija, pa iako je rekla da nema potrebe da strijeprimo od ratnog stanja, Djuna nije porekla mogućnost od lokalnih konflikta.

Iako 2020. godina prema njenom mišljenju neće biti ružičasta, Djuna je smatrala da jedino ako se vratimo tradicionalnim vrijednostima možemo da doživimo prosperitet.

Samo nekoliko dana pred smrt Djuna je predvidjela pet teških godina nakon kojih će ljudi dići svoj glas i nastupiće vrijeme prosperiteta. Prema njenom mišljenju, pozitivne promjene su moguće samo ako svi zajedno učestvujemo u gradnji života.

 (Nezavisne)