klinicki-centar-banja-luka

BANJA LUKA, 13. januara – Zdravstveno stanje Željka Stanića (49), vozača mercedesa koji je povrijeđen sinoć u sudaru sa vozom, u Podgoričkoj ulici u banjalučkom naselju Derviši, za sada je neizvjesno i on je u stanju duboke kome, potvrdili su za “Nezavisne” iz UKC-a RS.

Uz navođenje inicijala povrijeđnog iz UKC RS su naveli da je pacijent u 22 časa i 33 minute primljen u Urgentni centar UKC RS, te da je nakon dijagnostičke obrade hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS.

Prema riječima dežurnog doktora u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Dragana Švrake pacijent Ž.S.(1971) je primljen u teškom opštem stanju.

“Pacijent je od hospitalizacije u Klinici u stanju duboke kome, priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju i njegovo zdravstveno stanje je za sada neizvjesno”, naveli su za “Nezavisne” iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Banjalučanka Jelena Milovac (24) je poginula, a njen sugrađanin Željko Stanić (49) teško je provrijeđen kada je brzi voz udario u automobil na pružnom prelazu u naselju Derviši u Banjaluci, saopšteno je jutros iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Stanić je vozio automobil mercedes u koji je udario talgo brzi voz Željeznica Federacije BiH.

(Nezavisne)