Konačno dolazi lijepo vrijeme, a sa njim je trenutak za nove ljubavi. Zvijezde u maju će naročito biti naklonjene ovim znakovima.

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika za vrijeme njihove vladavine imaće najviše sreće u ljubavi! Proljećna groznica zaista će zatresti ovaj horoskopski znak. Motivisaniji je i pozitivniji – takav nije bio već duže vrijeme. A time magično privlači druge. Samopouzdana harizma Bika trenutno je nevjerovatno privlačna drugima. Biku se smješi velika ljubav u drugoj polovini maja.

Strijelac

Strijelac voli svoju slobodu i uživa u singl životu. Međutim, u maju ga očekuje susret koji će ga istresti iz cipela. Ovaj se horoskopski znak već dugo nije osjećao ovako. I po prvi put je spreman da krene u novu avanturu. Strijelac se teško zaljubljuje, jer se boji da mu neće ostati vremena mnogo za sebe. Ali, kad se to zaista dogodi, postaje osoba apsolutno predana vezi.

Rak

I za Raka su šanse za zaljubljivanje u maju prilično velike. Međutim, mora biti strpljiv, jer posljednja nedjelja maja je njegova. Zvijezde u njegov život dovode vrlo posebnu osobu koju Rak apsolutno nije očekivao. Teško da će moći da zaustavi sve te leptiriće u stomaku. I ovaj put je stvarno ozbiljno. Ovaj horoskopski znak već dugo nije toliko zaljubljen i ljeto života je pred njim, piše zena.blic.rs.

(Srpskainfo)