Horoskop

Dan zaljubljenih je prošao, ali mjesec ljubavi definitivno je ispred nas. Kada Venera, planeta ljubavi, ljepote i zadovoljstva, uđe u znak Bika, četiri horoskopska znaka osjetiće poboljšanje na planu ljubavi, piše Elite Daily.

 

Bik

Venera osobama u znaku Bika donosi senzualni šarm kojem će drugi teško odoljeti. Takođe, i Bikovi bi mogli da osjete iznenadnu privlačnost prema nekome, a za one koji su već u vezi, ova energija je savršena za eksperimentisanje i uživanje u odnosu s partnerom.

Djevica

Djevice bi u ovom razdoblju mogle da se prepuste divljim strastima. One ne vole da budu na nepoznatoj teritoriji, ali Venera im ukazuje na to da i u rizikovanju ima ljepote. Pred njima je zabavan mjesec pun romantike i kreativnosti. Djevice koje nisu u vezi imaju velike šanse da sretnu nekog ko će ih konačno zaintrigirati u romantičnom smislu, prenosi index.hr.

Škorpija

Ako ste u vezi, mogli biste ponovo da proživite fazu medenog mjeseca sa svojim partnerom. Venera vam pojačava šarm i gracioznost, a oni koji nisu u vezi imaju iznenadnu pojačanu potrebu da se povežu s nekim. Kakav god da je vaš romantični status, ako ste Škorpija, mart će za vas biti strastveni mjesec.

Jarac

Zbog kreativnosti i romantičnosti koja vam dolazi od uticaja Venere osjećate se samouvjerenije nego ikad. Više ćete voljeti i sebe i druge, zbog čega bi i oni slobodni ovog mjeseca mogli napokon da se zaljube. Ako vidite nešto što želite, pravo je vrijeme da to ugrabite.

(Srpskainfo)