Kafić Koš oduševio je radnike ”Milco” kompanije! Sada imamo novo mjesto gde se odmaramo nakon posla i gdje vodimo poslovne razgovore!

Otvorili smo pumpu, a pored nje kafić, nedaleko od sjedišta kompanije ”Milco” u Trnu, na čijem se čelu nalazi Bojan Cvijetić. Naši radnici, prijatelji i gosti su radosni zbog cijele ideje koja je realizovana krajem prošle godine.

Pogledajte u nastavku kako izgleda nova pumpa i kafić Koš, gdje vas očekujemo na najboljoj kafi!

Ako ste iz Trna, sigurno ste vidjeli novu pumpu, sa prepoznatljivim žuto-plavim logom.

”Milco” pumpa je savremeno opremljena i nudi svojim kupcima visoko kvalitetno gorivo i dodatke za auto, kao i obavezne grickalice i kafu, koje se moraju naći kada se krene na put. Na našoj pumpi će Vas uvijek dočekati ljubazno i ​​nasmijano osoblje, kao i odlična cijena goriva!

Šta vas očekuje u kafiću Koš?

Kažu da svaka pumpa mora imati kafanu. Spletom okolnosti tako je i kod nas. Naime, prije par mjeseci postali smo vlasnici jednog malog kafića u sklopu naše benzinske pumpe. Ovaj kafić ima dugoročnu prepoznatljivost među svojim komšijama koji ga rado obilaze gdje bi popili svoju jutarnju, prvu kafu i uzeli predah u toku napornog radnog dana.

Kafić se nalazi stotinjak metara od našeg sjedišta u Trnu. Svakako da ovdje i mi provodimo dosta vremena u ugodnim razgovorima pripremajući se za nove radne izazove. Pravimo planove, družimo se, uživamo, i što je najvažnije od svega – odolijevamo stresu koji je česta pojava kada se bavite poslovima crne i obojene metalurgije.

Kao lideri u BiH i regionu, već tri decenije unazad, trudimo se da ispratimo trendove u crnoj metalurgiji i da svojim kupcima ponudimo najbolje proizvode, visokog kvaliteta. Naši proizvodi su uvijek praćeni garancijom i atestima.

Kafić Koš je zbog gustog rasporeda i svakodnevnih obaveza, postao omiljeno mjesto za odmor, predah i odličnu kafu! I ne samo to, rođendani zaposlenih i poslovna dostignuća su već počeli da se slave kod nas.

Ljepši proljećni dani donijeće nam više prilika da se zajedno družimo i da uživamo u suncu i razgovorima sa dobrim prijateljima.

Kafić Koš pruža kompletnu ponudu za sve svoje goste, od cijeđenih sokova i kafe do svih vrsta žestokog pića i vina.

Ako si i ti u Trnu – obavezno navrati,  jer ovdje su svi dobrodošli.