BANJALUKA, 5. avgust – U okviru investicionog održavanja asfaltnih saobraćajnica na području grada, završeni su radovi u Bulevaru Stepe Stepanovića, na dijelu od Ulice cara Lazara do Ulice majke Jugovića, u dužini od 800 metara, navedeno je iz Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja.

Ovi radovi su obuhvatili izradu novog habajućeg sloja asfalta na saobraćajnici sa pripremnim radovima, zamjenu oštećenih poklopaca šahtova, slivnih rešetki, velikih rešetki, te velikih ivičnjaka, uz skidanje starog habajućeg sloja.

Radovi investicionog održavanja biće nastavljeni tokom ove sedmice u Ulici Veljka Mlađenovića, na dijelu od Novog mosta do Gradskog olimpijskog bazena, i u ogranku Bulevara Živojina Mišića.

Planirano je da u ovoj građevinskoj sezoni, pomenutim radovima, budu obuhvaćene i ulice Mirka Kovačevića i Solunska, te Vojvode Momčila, na dijelu od Ulice Simeuna Đaka do Solunske. Ugovorena vrijednost svih pomenutih radova iznosi 308.580 KM, a izvodi ih preduzeće „MG Mind” iz Mrkonjić Grada.

Podsjećamo, u Bulevaru Stepe Stepanovića u toku je rekonstrukcija trotoara, i to na dijelu od Ulice cara Lazara do Bulevara Desanke Maksimović, u dužini od 1.600 metara.

Preuzeto sa: banjalukalive.com