BANJA LUKA, 14. marta – Telekom kompanija Blicnet usvojila je novi moderni vizuelni identitet sa kojim će dalje komunicirati na tržištu. Uz već svima dobro poznato ime, na svim sredstvima sa kojima kompanija Blicnet komunicira sa korisnicima i drugim javnostima pojaviće se novi grafički prikaz logotipa.

Novi redizajnirani logo kompanije Blicnet sastoji se iz dva dijela: tipografskog dijela ispisa naziva “blicnet” i grafičkog dijela koji se sastoji od niza tačaka koje čine jedinstvenu cjelinu. U simboličnom smislu niz tačaka koji je predstavljen dinamičnim polukružnim pokretom predstavlja komunikacionu mrežu podataka i korisnika.

Novi vizuelni identitet – logo, boje, tipografiju – Blicnet će koristiti kroz različite vidove predstavljanja brenda u svakodnevnoj komunikaciji. Od web prezentacije, ujednačenog izgleda prodajnih mjesta, reklamnih materijala, voznog parka pa do svih drugih metoda koje služe za predstavljanje kompanije.

Blicnet logo FINAL

Novosti u vezi novog vizuelnog i korporativnog identiteta prate i odlične novosti u vezi Blicnet usluga.

Naime, programska šema usluge digitalne televizije proširena je sa vrhunskim sadržajima dva nova filmska kanala Superstar i Star TV, a uskoro će biti uvršteni i Zdravlje TV, Balkan TV, RAS TV i Melos TV kanali.

U Blicnetu korisnici kablovskog interneta uživaju u do 50 odsto povećanim internet brzinama na period od tri mjeseca bez dodatne naknade.

Akcijska ponuda za Blicnet pakete sa 50 odsto popusta na mjesečnu pretplatu prva tri mjeseca za odabrani paket usluga na raspolaganju je novim i postojećim korisnicima.

Novi vizuelni identitet i sadržajniji paketi usluga sa odličnim ponudama pružiće snažnu i jasnu identifikaciju sa savremenim načinom poslovanja Blicneta i stvoriti još jači i prepoznatljiviji brend.

(https://www.glaskotorvarosa.com/novi-moderni-vizuelni-identitet-blicneta/)