Članice grupe “Hurricane”, koje ove godine predstavljaju Srbiju na “Evroviziji”, sinoć su se plasirale u finale takmičenja, koje se održava sutra u Roterdamu.

Djevojke su presrećne zbog rezultata u drugom polufinalu, dok su se na zvaničnom profilu ovog takmičenja tokom izvođenja numera svih izvođača pojavljivali stihovi pjesama i komentari na račun istih.

Jedan od ovakvih tvitova bio je inspirisan srpskom pjesmom “Loco Loco”, pa je u njemu pisalo: “Ram-ba-ba-bam”, a ovo je ujedinilo cijeli region, pa je tvit vrlo brzo postao najlajkovaniji od svih tokom večeri, dok se komentarima tviteraša iz Srbije, Makedonije, Crne Gore i drugih okolnih zemalja ispod ove objave ne vidi kraj.

 

– Hvala vam što ste ovaj inspirativan tvit napravili najlajkovanijim od svih tokom večeri – oglasili su se organizatori na oficijalnom profilu.

Na Jutjubu, podsjetimo, Srpkinje bilježe fenomenalne rezultate, pa se njihova pjesma sluša više nego bilo koja druga iz sinoćnjeg polufinala, dok pregleda na njihovom nastupu ima više nego ostale zemlje koje su juče nastupale – i to zbirno, piše Blic.

(Srpskainfo)