BANJA LUKA, 23. jula – Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavijestilo je građane da će u subotu od sedam časova do ponedjeljka do 19 časova biti obustavljen saobraćaj za sva vozila na lokalnom putu Dragočaj – Ramići – Kuljani – Zalužani.

Obustava će biti na dijelu od Magistralnog puta I reda broj 108 u dužini od po 10 m prema Dragočaju i prema Ramićima, zbog rekonstrukcije raskrsnice Magistralnog puta I reda broj 108, dionica Ivanjska – Šargovac i lokalnog puta Zalužani – Dragočaj.

“Za vrijeme obustave saobraćaja, autobusi na prigradskim linijama

Banjaluka – Dragočaj – Gradina i Banjaluka – Dragočaj – Stranjani,

iz smjera grada mijenjaju trasu i sa magistralnog puta se preusmjeravaju pored Unisa prema Dragočaju i dalje registrovanom trasom, u povratku istom trasom obrnutim redoslijedom”, naveli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Dodaju da se na prigradskoj liniji Banjaluka – Ramići iz smjera grada autobus preusmjerava pored Unisa do Dragočaja i nazad.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

“Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije”, kažu u resornom odjeljenju.

Radove na ovoj dionici izvodi  preduzeće “KOZARAPUTEVI”, a mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

(Nezavisne)