saobracaj

BANJA LUKA, 13. septembra – Od ponedjeljka 16.septembra u 8.00 časova do 8. oktobra ove godine, biće obustavljen saobraćaj u Šargovačkoj ulici, na dijelu od Subotičke do Potkozarske ulice, zbog izgradnje i proširenja Šargovačke ulice sa pratećom infrastrukturom.

Kako je najavljeno iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve, za vrijeme obustave saobraćaja biće izvršena korekcija trase na liniji javnog gradskog prevoza broj 19 Šargovac – Centar – Šargovac, na dijelu od škole do zadnje stanice u Šargovcu. Od stajališta „Prodavnica“ autobusi će saobraćati nazad ka zadnjem stajalištu zatim skrenuti ka magistralnom putu pa u Subotičku ulicu do škole, te dalje postojećom trasom.

Moli se stanovništvo i vozači za strpaljenje i razumijevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja u ovom dijelu grada.

Obustava saobraćaja na putu u Gornjoj Piskavici

U subotu 14. septembra 2019. godine, u vremenu od 8.00 do 18.00 časova, biće obustavljen saobraćaj na lokalnom putu Bistrica – G.Piskavica – Piskavica, u mjestu Gornja Piskavica, na dijelu od autobuskog stajališta „Kovačevići“ do autobuskog stajališta „Gornja Piskavica“, zbog asfaltiranja dionice puta u okviru investicionog održavanja.

Za vrijeme obustave saobraćaja, prigradska linija Banja Luka – Bistrica – Donja Piskavica, će biti skraćena do stajališta „Kovačevići“, i to polasci iz Banje Luke u 11.00, 13.30 i 15.20 časova i polasci iz Donje Piskavice u 11.55, 14.25 i 16.30 časova.

(Banjaluka.net)